Η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά βρίσκει κάθε τρόπο να περνά όμορφες στιγμές με την κόρη της Ada. Τόσο εκείνη όσο κι ο Τζώνη Καλημέρης φροντίζουν ν α την ψυχαγωγούν, πραγματοποιώντας βόλτες και εξορμήσεις εκτός Αθηνών.

Ωστόσο, μητέρα και κόρη απολαμβάνουν ωραίες ημέρες και στην Αθήνα. Η σχεδιάστρια και η Ada, λοιπόν, βγήκαν για φαγητό και η μικρούλα απαθανάτισε τη μητέρα της με το κινητό τηλέφωνο. Το ίδιο, όμως, έκανε και η Χριστίνα Κοντοβά, όπως εξήγησε στην κοινοποίησή της!

Χριστίνα Κοντοβά

Η μικρούλα έχει αλλάξει τη ζωή της Χριστίνας Κοντοβά, η οποία δήλωσε πρόσφατα: «Ευχαριστώ τον Θεό που είχα καθαρό μυαλό και έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να ζήσει αυτή την εμπειρία. Είναι μία εμπειρία που σου δίνει όραμα. Στις δύσκολες στιγμές παίρνω δύναμη από τις γυναίκες που έχω γύρω μου και από τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου… Νιώθω γεμάτη».

Η προσαρμογή της Ada φαίνεται να είναι ομαλή ενώ η μητέρα της φρόντισε να της δημιουργήσει ένα καλαίσθητο δωμάτιο, με απαλά χρώματα και παιδικότητα! Όταν η διαδικασία της υιοθεσίας ολοκληρώθηκε, η Χριστίνα Κοντοβά ανέφερε με δημοσίευσή της: «Μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας είμαστε επιτέλους σπίτι μας. Αν και το σπίτι μας είναι αυτή η αγκαλιά από την πρώτη μέρα».

To αποτέλεσμα των εικόνων που τράβηξε η μικρούλα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ