Μια σειρά από φωτογραφίες με τον αγάπημένο της, Μιχάλη Κουινέλη και την κόρη τους, Ανατολή-Νεφέλη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ήβη Αδάμου, σε μια σπάνια εξωστρεφή κίνηση, καθώς προφυλλάσσουν την προσωπική της ζωή, τόσο εκείνη, όσο και ο σύντροφός της.

Stavento- Ήβη Αδάμου: Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κορούλα τους

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η τραγουδίστρια, οι τρεις τους κατευθύνονται στην εκκλησία χθες, Μεγάλο Σάββατο με τον Stavento να κρατά στην αγκαλιά τους την κόρη τους.

Ήβη Αδάμου

 

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα

https://www.instagram.com/p/COVzq9lH8-m/?utm_source=ig_web_copy_link

Το ζευγάρι απέκτησε την  μοναχοκόρη του τον Ιούνιο του 2018 και τον επόμενο Μάιο την βάφτισε, δίνοντάς της τα ονόματα Ανατολή – Νεφέλη. Η οικογενειακή τους ζωή στην Αλεξανδρούπολη είναι πολύ ήσυχη, με επίκεντρο πάντα την 3χρονη κόρη τους, την οποία αποχωρίζονται μόνο όταν έρχονται στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους – αν και κάποιες φορές την έχουν πάρει μαζί τους. Η Ήβη Αδάμου, μιλώντας για τον συνδυασμό της μητρότητας με την επαγγελματική της ζωής σε παλαιότερή της ζωή, έχει δηλώσει: «Πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να είμαστε σωστοί στη μητρότητα, αλλά και να κάνουμε τη δουλειά μας».

Διαβάστε περισσότερα

Μιχάλης Stavento – Ήβη Αδάμου: Δείτε πως περνούν τον χρόνο τους στην καραντίνα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!