Μάικλ Τζάκσον: Η νομική διαμάχη ανάμεσα στα παιδιά και τη μητέρα του

Νέα κατάθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τον 22χρονο γιο του τραγουδιστή, κατά της 93χρονης γιαγιάς του, Κάθριν.

Μάικλ Τζάκσον: Η νομική διαμάχη ανάμεσα στα παιδιά και τη μητέρα του
Μάικλ Τζάκσον: 55 εκατομμύρια έχει βγάλει η μητέρα του μετά τον θάνατό του

Όπως ανακοινώθηκε, με νέα δικαστική κατάθεση την Πέμπτη (21/03), οι κληρονόμοι του Μάικλ Τζάκσον προσπαθούν να εμποδίσουν τη μητέρα του, Κάθριν, η οποία έχει λάβει πάνω από 55 εκατομμύρια δολάρια μετά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ το 2009.

Η νέα αυτή κατάθεση έρχεται λίγες μέρες αφότου ο νεότερος γιος του τραγουδιστή, ο 22χρονος Μπίγκι, είχε αιτηθεί δικαστικά προκειμένου να εμποδίσει την 93χρονη Κάθριν να χρησιμοποιήσει τα χρήματα της περιουσίας του τραγουδιστή.

Η Κάθριν δηλώνει πως χρειάζεται τα χρήματα για μια αδιευκρίνιστη νομική υπόθεση

Η ίδια δήλωσε πως χρειαζόταν τα χρήματα για να διευθετήσει μια αδιευκρίνιστη νομική μάχη, που πολλοί θεωρούν πως αναφέρεται στην πρόσφατη συμφωνία με τη Sony.

Η συμφωνία αυτή αφορά στον μουσικό κατάλογο του που Τζάκσον και ανέρχεται σε ποσό της τάξεως των 600 εκατομμυρίων δολαρίων.

Λέγεται πως η Κάθριν έχει λάβει περισσότερα από 33 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά από ένα επίδομα 160.000 δολαρίων τον μήνα.

Ο 22χρονος Μπλάνκετ Τζάκσον

Ο Μπίγκι, γνωστός επίσημα ως Μπλάνκετ, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στο πλευρό της γιαγιάς του υπέβαλε νομικά έγγραφα νωρίτερα μες στην εβδομάδα για να αποδείξει ότι η Κάθριν θα πρέπει να πληρώσει μόνη τους νομικούς της λογαριασμούς.

Στην κατάθεσή του, είπε ότι θα ήταν άδικο να αναγκαστούν ο ίδιος και τα αδέλφια του, που είναι κληρονόμοι της περιουσίας, να πληρώσουν για αυτή την υπόθεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ