Ο Νίκος Κουρκούλης αποκάλυψε την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, όταν διαγνώστηκε με όγκο στη γνάθο, ενώ αναφέρθηκε και στην παλιότερη μάχη έδωσε με τον καρκίνο μιλώντας στην εκπομπή “Πάμε Δανάη!”.

“Έκανα ένα χειρουργείο στην γνάθο, ήταν δύσκολο. Βρέθηκε όγκος που ευτυχώς ήταν καλοήθης. Ήμουν παραμορφωμένος και δεν μπορούσα να εμφανιστώ στην πίστα. Αυτό το πρόβλημα δεν έχει καμία σχέση με το παλαιότερο που αντιμετώπιζα.

Μέχρι τώρα η περιπέτεια με τον καρκίνο ήταν ορόσημο για την σχέση μου με τον εαυτό μου αλλά και το θείο στοιχείο. Είναι σοκαριστικό όταν μαθαίνεις και ακούς τη λέξη καρκίνος. Είχα έναν άγγελο, τη μητέρα μου. Ήταν άγιος άνθρωπος. Έπαιξε ρόλο στην ίασή μου”, είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κουρκούλης για την υγεία του ενώ αναφέρθηκε και σε ένα ατύχημα που είχε επί σκηνής:

“Στο ‘REX’ είχα έναν συνεργάτη του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ που μου πρότεινε να βγω με ένα εφέ με φωτιές για το τραγούδι “Παίζεις με την φλόγα”.

Βγήκα πριν τη φωτιά και έπαθα έγκαυμα αλλά έβγαλα το πρόγραμμα κανονικά. Έγινε γρήγορα καλά, αλλά όταν ήρθαν οι κάμερες επαναφέραμε την πληγή για τα κανάλια. Φαινόμουν καμένος και μετά τη συνέντευξη έβγαλα το make up”.

Δείτε όλα όσα είπε ο Νίκος Κουρκούλης στο video που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ