Η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα και να ρίξει γέφυρα επικοινωνίας στο Νίκο Μουτσινά.

Η παρουσιάστρια πριν μερικούς μήνες είχε εκφράσει δημόσια το παράπονό της ότι ο Νίκος Μουτσινάς δεν της είχε στείλει δώρο για το μωρό της όταν γεννήθηκε.

Ο Νίκος Μουτσινάς καλεσμένος στην Αννίτα Πάνια είχε εξηγήσει:

«Δεν έχει γίνει κάτι με τη Μαρία και την έχουμε καλέσει και στην εκπομπή. Την έχουν πάρει τηλέφωνο να βγει έστω τηλεφωνική, να έρθει καλεσμένη, όλα αυτά τα χρόνια που κάνω εκπομπή, αλλά δεν έχει έρθει» εξήγησε ο παρουσιαστής και τόνισε πώς τότε δεν είχε παιδί η Μαρία Ηλιάκη οπότε αυτή η άρνησή της δεν οφειλόταν στο γεγονός ότι ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχει πάρει δώρο για το παιδί της.

Στην σημερινή (9/5) εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” προβλήθηκε απόσπασμα από την εκπομπή “Τι λες τώρα;” που σχολίασαν την εμφάνιση της Κατερίνας Καραβάτου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και τότε, ο παρουσιαστής είπε: «Τι είναι αυτά τώρα; Δεν θα πάω στην εκπομπή τους. Άμα δεν θέλει η Μαρία εγώ δεν…» και εκείνη τη στιγμή του δίνουν ένα δώρο από την Μαρία Ηλιάκη όπου ήταν μια κούπα που έγραφε πάνω: «Τι λες τώρα;» και ο παρουσιαστής τόνισε ότι θα πίνει καφέ στο σπίτι του σε αυτή την κούπα και κατέληξε: «Θα στείλω κι εγώ κάτι. Εδώ θα πίνω τον καφέ μου στο σπίτι»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!