Οι διακοπές φαίνεται ότι ολοκληρώθηκαν για την Ολυμπία Χοψονίδου και το Βασίλη Σπανούλη. Το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί με τα έξι παιδιά του, απόλαυσαν χαλαρές στιγμές στη Μύκονο και στην Πάρο, αλλά πλέον επέστρεψαν στην Αθήνα. Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και η σύζυγός του έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους στα νότια προάστια, καθώς σε λίγες εβδομάδες τα παιδιά τους θα επιστρέψουν στο σχολείο.

Ολυμπία Χοψονίδου: Δείτε την υπέροχη κουζίνα της

Χθες το απόγευμα, υποδέχτηκαν στο σπίτι τους, την καλή τους φίλη και κουμπάρα Φανή Σκούφη, η οποία έφτιαξε μαζί με τα παιδιά, λαχταριστά μάφιν. Η Ολυμπία μοιράστηκε stories από τη διαδικασία της παρασκευής των κέικ και έτσι μας έδωσε την ευκαιρία να ρίξουμε μία ματιά στην μοντέρνα κουζίνα του σπιτιού της. Όπως θα δείτε, η κουζίνα του σπιτιού είναι πολύ φωτεινή, ενώ στο χώρο κυριαρχεί το λευκό χρώμα. Υπάρχουν δύο υπερσύγχρονοι φούρνοι ενώ στη μέση δεσπόζει μία τραπεζαρία με εντυπωσιακές κόκκινες και γκρι καρέκλες.

Ο Βασίλης Σπανούλης και η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου έχουν δημιουργήσει μία πολυμελή οικογένεια καθώς έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τον 12χρονο Θανάση, τον 10χρονο Βασίλη, τον 9χρονο Δημήτρη, την 7χρονη Αιμιλία, την 5χρονη Αναστασία και την 2 ετών Αλεξάνδρα. Ωστόσο πάντα επιδιώκουν να βρίσκουν λίγο χρόνο για να περνούν οι δύο τους και να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ