Η Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη της εκπομπής της “Χαμογέλα και πάλι” ανακοίνωσε πως ο πατέρας του Παύλου Σταματόπουλου έφυγε από τη ζωή ξαφνικά το βράδυ της Παρασκευής 13/4.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Παύλος Σταματόπουλος εκτός από συνεργάτες είναι και κουμπάροι γεγονός που έκανε ακόμα μεγαλύτερη τη συναισθηματική φόρτιση της παρουσιάστριας.

Σίσσυ Χρηστίδου και Παύλος Σταματόπουλος εκτός από συνεργάτες είναι φίλοι και κουμπάροι. Photo: Instagram/ sissychristidou
Σίσσυ Χρηστίδου και Παύλος Σταματόπουλος εκτός από συνεργάτες είναι φίλοι και κουμπάροι. Photo: Instagram/ sissychristidou

«Είναι μια δύσκολη εκπομπή για το “Χαμογέλα και πάλι” γιατί χθες είχαμε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Παύλου. Για μένα ο Παύλος είναι αδελφός, αλλά δεν αφορά μόνο τον Παύλο αυτό αλλά αφορά όλη την οικογένεια της εκπομπής μας, γιατί είμαστε οικογένεια πια… Έχει την αγάπη, τα συλλυπητήρια από όλους. Αυτές οι στιγμές ξέρετε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολες.

Χθες έγινε ξαφνικά αυτό. Δεν ήταν κάτι που περιμέναμε. Θα πάρει φυσικά τον χρόνο του. Όλοι ξέρετε ότι είναι πολύ δύσκολες στιγμές για να διαχειριστεί κάποιος, όχι τηλεοπτικά, αλλά γενικότερα. Του στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά, ένα φιλί, ξέρει ότι είμαστε εδώ για εκείνον» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη της εκπομπης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ