Η βεντέτα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες οδεύει προς το τέλος της, αλλά πρώτα, ο «Σασμός» μας επιφυλάσσει δύο ακόμη θανάτους, που θα συγκλονίσουν και τις δύο οικογένειες.

Όπως έχουμε ήδη διαβάσει σε προηγούμενα ρεπορτάζ του περιοδικού MyTV, ο ρόλος του Μαθιού ολοκληρώνεται με τραγικό τρόπο. Ο ήρωας θα καταλήξει νεκρός σκορπίζοντας οδύνη στην οικογένειά του.

σασμός
«Σασμός»: Το τέλος του Μαθιού θα είναι αυτό που αρμόζει σε έναν τραγικό ήρωα.

Ωστόσο, στο τεύχος που κυκλοφορεί αυτήν την εβδομάδα στα περίπτερα, μαθαίνουμε πως η σειρά του ALPHA θα ολοκληρωθεί με τον Μαθιό να θυσιάζεται για ένα από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Μαθιός κάνει πράξη την υπόσχεση που έχει δώσει στη Μαρίνα και αφού αποχαιρετάει τα αγαπημένα του πρόσωπα πηγαίνει να παραδοθεί στην Αστυνομία και να ομολογήσει τον φόνο του Στεφανή.

«Σασμός»: Η επιστροφή του Ανδρέα πυροδοτεί τις τραγικές εξελίξεις του φινάλε…

Όμως, λίγο πριν φτάσει στο αστυνομικό τμήμα, έχει μία συνάντηση με τον Ρούσσο. Κάποια στιγμή, ο Αντρέας κάνει την εμφάνισή του έτοιμος να εκδικηθεί τον ίδιο του τον πατέρα, καθώς τον θεωρεί υπαίτιο για τον θάνατο της μητέρας του και για όσα έχουν συμβεί στη ζωή του. Τα επόμενα λεπτά είναι καθοριστικά για όλους.

«Σασμός»: Ο Αντρέας θα σημαδέψει με το όπλο του τον Ρούσσο και ο Μαθιός μπαίνει στη μέση και τρώει ο ίδιος τη σφαίρα.

Ο Αντρέας βγάζει όπλο σημαδεύοντας τον Ρούσσο. Ο Μαθιός τον βλέπει και θυσιάζεται για τον θείο του. Προσπαθεί να τον εμποδίσει, αλλά δεν τα καταφέρνει και η σφαίρα του Αντρέα πετυχαίνει τον ίδιο. Ο Μαθιός πέφτει αιμόφυρτος, αλλά ο Αντρέας δεν απομακρύνεται. Είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει όσα έχει στο μυαλό του και συνεχίζει να απειλεί τον Ρούσσο με όπλο.

«Σασμός»: Ο Μαθιός θυσιάζεται για τον Ρούσσο και πυροβολεί τον Αντρέα, δίνοντας τραγικό τέλος στην ιστορία τους…

Ωστόσο, ο Μαθιός με όση δύναμη του έχει απομείνει, ψυχορραγώντας, βγάζει ένα όπλο, σημαδεύει τον Αντρέα και τον πυροβολεί κι εκείνος. Ο Αντρέας, βαριά τραυματισμένος, πέφτει στο έδαφος και ξεψυχά. Ο Ρούσσος, σοκαρισμένος με όσα διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια του, καλεί σε βοήθεια και προσπαθεί να σώσει τον Μαθιό, ο οποίος, αν και βαριά τραυματισμένος, συνεχίζει να αναπνέει.

σασμός
«Σασμός»: Για άλλη μια φορά, η Βασιλική έρχεται αντιμέτωπη με την τραγωδία, αφού χάνει τον αγαπημένο της Μαθιό.

Η οικογένειά του ενημερώνεται άμεσα και σπεύδει στο πλευρό του. Ο Μαθιός, όμως, δεν τα καταφέρνει και αφήνει την τελευταία του πνοή έχοντας θυσιάσει τη ζωή του για τον Ρούσσο. Ο τελευταίος δεν μπορεί να πιστέψει πως μέσα σε λίγα λεπτά έχασε και τον γιο του και τον ανιψιό του. Τα νέα διαδίδονται γρήγορα και όλοι θρηνούν τους δύο άντρες που χάθηκαν, ελπίζοντας όμως πως αυτή είναι η τελευταία φορά που χύνεται αίμα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣΜΟΣ, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ