Το μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας, το Spetses Mini Marathon, καλεί για 11η φορά αθλητές και κοινό στο πανέμορφο νησί των Σπετσών, σε μία μοναδική αθλητική εμπειρία, που ξεκίνησε από χθες και ολοκληρώνεται αύριο.

Με την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των αμέτρητων εθελοντών, οι αξίες του αθλητικούς ιδεώδους λάμπουν και φέτος στην καρδιά του Αργοσαρωνικού, αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο το μότο του αγώνα «Νίκη είναι η συμμετοχή».

Το πρόγραμμα του φετινού Spetses Mini Marathon περιλαμβάνει τρεις δρομικές διαδρομές των 5, 10 και 25 χιλιομέτρων, καθώς και τρεις κολυμβητικές διαδρομές 1.500, 3.000 και 5.000 μέτρα.

Οι παιδικοί αγώνες, που επέστρεψαν στη φετινή διοργάνωση, ξεκίνησαν από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, ενώ το Σάββατο έγινε ο παιδικός αγώνας 500 μέτρων με τους μικρούς φίλους να χαρίζουν χαμόγελα αισιοδοξίας.  

Το Σάββατο, λόγω των έντονων ανέμων, υπήρξαν αλλαγές στο πρόγραμμα καθώς η κολυμβητική διαδρομή των 5 χιλιομέτρων ακυρώθηκε. Οι συμμετέχοντες κολύμπησαν σε εκείνη των 3 χιλιομέτρων, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και να είναι περισσότερες από 450. Μεγάλη συμμετοχή υπήρξε και στην κολυμβητική διαδρομή των 1.500 μέτρων, που ήταν και η έναρξη των κολυμβητικών αγώνων.

Η Μαρίνα Κουταρέλλη, η ψυχή του Spetses Mini Marathon – η γυναίκα που δημιούργησε αυτό το μεγάλο event, έδωσε φυσικά το «παρών» όπως και αρκετές celebrities της εγχώριας σόουμπιζ και αγαπημένοι αθλητές.

Μαρίνα Κουταρέλλη & Εύα Βλαχάβα

Κλέλια και Άννη Πανταζή, Χριστίνα Κοντοβά, Ρένος Ρώτας, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Σίσσυ Φειδά, Γιάννης Δρυμωνάκος, δεν σταμάτησαν να μοιράζονται στιγμιότυπα από τους αγώνες του Spetses Mini Marathon.

Η Χριστίνα Κοντοβά με την κόρη της
Η Κλέλια Πανταζή με τα παιδιά της
Γιάννης Δρυμωνάκος
Σίσσυ Φειδά

Την Κυριακή, στις 09.00, ξεκίνησε ο αγώνας δρόμου 25 χιλιομέτρων και στις 10.00 εκείνος των 5 χιλιομέτρων. Στις 13.30 έγινε η τελετή απονομής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SPETSES MINI MARATHON

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ