Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας με αποτέλεσμα να ακούσουν ηχητικά μηνύματα των αγαπημένων τους προσώπων.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δέχτηκε το μήνυμα του συντρόφου της Κώστα Πηλαδάκη και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Έχεις ευλογία που ζεις κάτι τόσο ξεχωριστό και που το ήθελες τόσο πολύ αλλά και εμείς το ίδιο βέβαια πως σε έχουμε στις ζωές μας γιατί μας κάνεις περήφανους με την στάση σου και τη συμπεριφορά σου. Δεν έχετε τίποτα ουσιαστικά να χωρίσετε μεταξύ σας άρα ζήστε το όλοι. Σε φιλώ πολύ μας λείπεις και δεν σου κρύβω ότι δεν περίμενα να το κάνω και αυτό… Μόλις με το καλό γυρίσεις αυτό με το μπάσκετ να το κοιτάξουμε λίγο και να το δουλέψουμε» ανέφερε ο Κώστας Πηλαδάκης.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου απάντησε ως εξής: «Δεν είναι κούκλος όμως; Δύο μέτρα άντρας. Μωρό μου ήξερα ότι θα στείλεις ένα μήνυμα που δεν θα είναι δακρύβρεχτο…ξέρω ότι είναι άδειο το σπίτι χωρίς εμένα ξέρω ότι ο γάτος μου έχει πάθει κατάθλιψη χωρίς τη μάνα του αλλά θα γυρίσω και θέλω να περιμένεις λίγο ακόμα γιατί μπορεί να λείψω μερικές εβδομάδες ακόμη, αλλά έχουμε να ζήσουμε πάρα πολλά χρόνια μαζί σε αγαπάω! Σε αγαπάω, σε λατρεύω, μου λείπεις δεν καταλαβαίνεις πόσο».

Ο John Lygnos, όπως σας είχαμε αναφέρει, έστειλε μήνυμα στη Μυριέλλα Κουρεντή και της έπαιξε μια μελωδία που είχαν ξεκινήσει μαζί, ενώ της ανέφερε: «Μυριέλλα θέλω να ξέρεις ότι είμαστε όλοι καλά και μιλώ με τους γονείς σου. Μας λείπεις. Θα σου παίξω μία μελωδία που μόνο εσύ ξέρεις τι σημαίνει για να σου δώσω δύναμη να συνεχίσεις. Να προσέχεις τον εαυτό σου».

Παράλληλα, η παίκτρια του Survivor έβαλε τέλος στον Γιώργο Κατσαούνη, λέγοντας: «Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου είμαι σίγουρη ότι θα ακούσω πάλι ένα κάρο κουλά πράγματα από τον Γιώργο και αυτό γιατί έχει θιχτεί πάρα πολύ ο εγωισμός του και δεν θέλει να παραδεχθεί ότι δεν υποστήριξα το ψέμα ή τα ψέματα που πήγε να πει πάλι για να βγάλει την ουρά του απ’ έξω. Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος και όποιος παρακολουθεί με λίγη λογική παραπάνω θα καταλάβει ότι αυτά τα πράγματα που λέει ο Γιώργος δεν ισχύουν».

«Από δω και μπρος ούτως ή άλλως εγώ απομακρύνομαι τελείως, έβγαλα και τον σταυρό. Δεν θέλω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, με απογοήτευσε 100% και δεν θέλω καθόλου καμία σχέση μαζί του. Από μακριά και αγαπημένοι και αν», τόνισε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΥΣΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ