Θέλεις να κερδίσεις ένα σπίτι που θα βλέπει τον ιερό βράχο της Ακρόπολης; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη αλλά και τον αδερφό του Θανάση Αντετοκούνμπο κάνουν ένα huge giveaway.

Mάλιστα, ο νικητής θα αποκτήσει το οίκημα αξίας περίπου 100.000 ευρώ, ενώ η ανακοίνωση του τυχερού θα λάβει χώρα την Παρασκευή 04/03/22 και ώρα 18:01 σε insta live μετάδοση από το account του Αλέξανδρου Κοψιάλη. Έξι follow στους λογαριασμούς που επισυνάπτονται στη δημοσίευση και ένα like στο post είναι αρκετά για να σε φέρουν πιο κοντά στο δώρο, το οποίο είναι αν μη τι άλλο τεράστιο.

Το ομολογουμένως σημαντικό giveaway πραγματοποιείται μετά την πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης “Δώσε assist”, από τη Novibet και τον πρεσβευτή της πρωτοβουλίας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης “The GiANT Heart”, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει 66 πόντους σε δύο παιχνίδια και να συγκεντρώνει 66.000 ευρώ για τη Δράση Αυτισμού “UniquAll-Όλοι Μοναδικοί-Όλοι Ίσοι”.

Ένα like και μερικά follows, αλλά και η θεά τύχη αρκούν για να σε φέρουν ίσως πιο κοντά στο όνειρο! Και που ξέρεις, μπορεί στο μέλλον να μας διαβάζεις από το πλήρως επιπλωμένο σου σπίτι στην Ακρόπολη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ