Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε στον αέρα της εκπομπής “Τι λες τώρα” και προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή.

Αφοπλιστική ήταν η ειλικρίνειά της για την νέα της σχέση μετά τα δημοσιεύματα που την θέλουν μαζί με τον Κυριάκο Σκούρα: “Συμβαίνει κάτι στη ζωή μου το οποίο είναι σημαντικό. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω αποφασίσει να συμπορευτώ. Γιατί να μην ζω σαν άνθρωπος κανονικός, να μην βγαίνω; Αυτή είναι η ζωή μου, αν δεν ζω και τη ζωή μου τι θα κάνω.”

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Συμπλήρωσε χαριτολογώντας: “Είχα σκεφτεί τι θα βάλω στην πρώτη μας εμφάνιση. Ο σύντροφός μου έχει εξαιρετικό γούστο. Λες και τον ντύνει στυλίστας. Τα γούστα μας είναι κοινά. Είμαι εύκολη στο να με προσεγγίσει κάποιος.”

Τέλος δεν δίστασε να αναφερθεί και στον τρόπο γνωριμίας της με τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλάι της: “Εντελώς τυχαία έγινε η γνωριμία εκεί που δεν το περίμενα καθόλου. Μετά το δεύτερο λοκ ντάουν. Κάποια στιγμή έτυχε να βρεθούμε σε μια παρέα. Δεν είχα σκεφτεί να κάνω σχέση ούτε να μην κάνω σχέση. Είμαι “σχεσάκιας”, έχω μείνει και πολύ καιρό μόνη μου, αλλά αν δεν μ’ αρέσει κάποιος προτιμώ να είμαι μόνη μου. Την ίδια στιγμή κατάλαβα ότι είμαι ερωτευμένη“, παραδέχτηκε η γνωστή ηθοποιός.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ