Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη παίρνει μεγάλες διαστάσεις καθώς εχθές ανέβηκαν ιδιαίτερα οι τόνοι ανάμεσα στους συνηγόρους υπεράσπισης του πρώτου κατηγόρου και του κατηγορούμενου. Μετά τον ισχυρισμό του συνηγόρου υπεράσπισης των θυμάτων, κ. Βλάχου ότι ο κατηγορούμενος διαθέτει φωτογραφικό υλικό πορνογραφικού περιεχομένου με ανηλίκους η δίκη πήρε απρόσμενη τροπή και θα συνεχιστεί την 1η Απριλίου.

Ο πρώτος κατήγορος, Αλί μίλησε στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι και δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στις ελληνικές αρχές: “Καλά πήγε όλο. Η έδρα είναι δίκαιη. Δεν έδωσε πολύ περιθώριο στην υπεράσπιση να πει αυτά που είχε πει την προηγούμενη φορά. Τι άλλο θα έλεγε ο κύριος Κούγιας; Προσπαθεί να τον σώσει κάπως. Δε θα τα καταφέρει όμως. Δε γίνεται να θάψει πλέον όλα αυτά που έχει κάνει, όχι μόνο σε μένα αλλά και σε άλλους. Οι φωτογραφίες που παρουσιάσαμε υπήρχαν ήδη στη δικογραφία από όταν είχε γίνει η έρευνα. Αν μπορούσα να μιλήσω μαζί του δε θα του έλεγα τίποτα. Δεν έχω φοβηθεί απλά έχω κουραστεί και θέλω να τελειώσει όλο αυτό.

Ήρθα σήμερα όπως και την πρώτη μέρα. Τελείωσα την κατάθεσή μου και τώρα θα φύγω. Αν με χρειαστεί πάλι η έδρα θα επιστρέψω. Ο μάρτυρας υπεράσπισης που είναι από την Ολλανδία θα έρθει επίσης. Έτσι είναι το σύστημα της δικαιοσύνης, αργούν λίγο τα πράγματα. Οι γονείς μου βεβαίως μου συμπαραστέκονται. Το πως νιώθουν… και βέβαια δεν είναι ευχαριστημένοι“, συμπλήρωσε.

Έχω ξεκινήσει έναν πόλεμο σε κάποιον που τόσα χρόνια ήταν πανίσχυρος και δεν έβγαινε τίποτα γι’ αυτόν στη φόρα. Έκανα εγώ την πρώτη κίνηση και την πρώτη μήνυση για υπόθεση που δεν έχει παραγραφεί και μπράβο σε όλα τα άλλα παιδιά που βγήκαν και τον κόσμο που ήρθε για να πει την αλήθεια” είπε τέλος χαρακτηριστικά ο 27χρονος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ