Η Βίκυ Καγιά είναι γνωστό πλέον ότι δεν θα είναι στην ομάδα του GNTM, ενώ παράλληλα η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αποτελεί το new entry στο reality show μόδας του star channel.

Η διάσημη παρουσιάστρια, η οποία αναλαμβάνει το Dancing with the stars, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και πήρε θέση για το νέο πρόσωπο της επιτροπής.

GNTM Βίκυ Καγιά

«Η Ισμήνη είναι ένα κορίτσι που δουλεύει από μικρή στο χώρο, από 15 χρόνων. Τη γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια κι εγώ και όλος ο κόσμος που δουλεύει στη μόδα. Είναι ένα πολύ δυναμικό κορίτσι. Έχει κάνει πολύ ωραίες συνεργασίες. Έχει ένα δυνατό χαρακτήρα και μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Θα είναι μια χαρά», δήλωσε στον Σπύρο Κεραμμίδα.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά γνωστοποίησε ότι το όνομα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου είχε πέσει στην αρχή του GNTM, ακόμη και πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είχε πέσει το όνομά της στο τραπέζι στην πολύ-πολύ αρχή. Και πριν την Ηλιάνα».

«Δεν υπάρχει αντικατάσταση. Είναι λάθος. Ο καθένας είναι μοναδικός. Δεν χρειάζεται κλώνο το GNTM. Χρειάζεται έναν άνθρωπο ξεχωριστό και διαφορετικό», υπογράμμισε η Βίκυ Καγιά.

Παράλληλα, είπε ότι υπάρχει η σκέψη να τη δούμε ως guest και αναφέρθηκε στο Dancing with the stars και αποσαφήνισε ότι προηγείται το GNTM και ακολουθεί ο προγραμματισμός του DWTS.

Η Βίκυ Καγιά για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και το GNTM

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ