Άλλο ένα J2US έφτασε στο τέλος του και δεν έλειψαν οι ανατροπές και οι συγκινήσεις.

Με την Ειρήνη Παπαδοπούλου εμφανίστηκε αυτή την εβδομάδα η Μάρα Μεϊμαρίδη ερμηνεύοντας “Το Φιλαράκι”. Η γνωστή τραγουδίστρια και η εκκεντρική συμμετέχουσα επέλεξαν μια πιο “ήσυχη” εμφάνιση υιοθετώντας το κόνσεπτ μαμάς-κόρης.

Το ντουέτο τους δεν πέρασε απαρατήρητο από την κριτική επιτροπή με τη Δέσποινα Βανδή να “λυγίζει” ζωντανά, λέγοντας πως ενώ τραγουδά τόσα χρόνια αυτό το τραγούδι, δεν είχε σκεφτεί ποτέ αυτή την προσέγγιση. Μάλιστα, συμπλήρωσε πως είναι σε μια ευάλωτη φάση καθώς σε ένα χρόνο η κόρη της Μελίνα φεύγει για σπουδές και νιώθει ήδη πολύ περίεργα.

Δεν δίστασε μάλιστα να δείξει τη συγκίνησή της λέγοντας πως πια από εδώ και πέρα όταν θα λέει αυτό το κομμάτι θα σκέφτεται την κόρη της.

Στο τέλος του παιχνιδιού όμως συνέβη και μια ακόμη ανατροπή όταν η Μαρίνα Πατούλη που μπήκε πρόσφατα στο παιχνίδι με τον Στέλιο Διονυσίου, δήλωσε ότι θα αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο Νίκος Κοκλώνης προσπάθησε να την μεταπείσει on stage αλλά εκείνη δήλωσε πως είναι αποφασισμένη λόγω των πολλών της υποχρεώσεων να απομακρυνθεί από το μουσικό show. Δεν παρέλειψε ωστόσο να ευχαριστήσει το κοινό που τη στήριξε αλλά και την κριτική επιτροπή που της έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσει.

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγο νωρίτερα είχαν προηγηθεί τα καρφιά της Δέσποινας Βανδής στην Μαρίνα Πατούλη και η ένστασή της για το γεγονός ότι επικαλείται το φιλανθρωπικό σκοπό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ J2US, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ