Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Masterchef και έφερε τους παίκτες στα όριά τους καθώς το κλίμα είναι αρκετά ανταγωνιστικό. O Δημήτρης Ταϊρίδης αν και αρχηγός της μπλε ομάδας, αυτή την εβδομάδα έπειτα από την ψηφοφορία ήταν ένας από τους πέντε παίκτες που έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους με τις μαγειρικές τους για να παραμείνουν στο σπίτι του MasterChef.

Ο παίκτης φαίνεται πως απογοητεύθηκε βαθιά από τη στάση των συμπαικτών του καθώς θεώρησε ότι δεν έλαβε καμία απολύτως βοήθεια: “Τυράκι, φάκα, κανένας δεν το αντιλαμβάνεται. Ρε σεις ακούτε έναν μάγειρα να λέει στον εξώστη, “Γρηγόρη σε παρακαλώ μίλα μου”. Δεν πετάγεται κανένας να πει, “ρε είμαι και γω εδώ”! Είμαστε στο ίδιο σπίτι, πίνουμε έναν καφέ. Καλά, που δεν πίνουμε και καφέ με κανέναν… Κάθομαι μόνος μου“.

 “Είχα την εμπειρία σαν μάγειρας για να μπορέσω να βγάλω το πιάτο. Ήθελα να δω αν θα φιλοτιμηθεί κανείς να πει «ρε μ@λ@κ@ είμαι και γω εδώ». Τίποτα. Ζήτησα την βοήθεια του αρχηγού της αντίπαλης ομάδας. Τι ειρωνεία! Δεν πειράζει, μην το κάνουμε δράμα ούτε μελό. Απλώς είναι κάτι που με έχει ενοχλήσει στο μαγειρικό κομμάτι και θα το ξεπεράσω. Έχω περάσει δυνατά πράγματα“, συμπλήρωσε στη συνέχεια ο μάγειρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MASTER CHEF,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ