Η Ναταλία Γερμανού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “After Dark” με τον Θέμη Γεωργαντά και μίλησε για την περίοδο του metoo και τον τρόπο με τον οποίο το διαχειρίστηκε η ίδια και η εκπομπή της.

Πιστεύω ότι όλοι μας στην εκπομπή νιώσαμε σαν να μας πέταξαν έναν κουβά με παγωμένο νερό στο κεφάλι γιατί ήρθαμε αντιμέτωποι με ονόματα που γνωρίζαμε και ανθρώπους που γνωρίζαμε αλλά με καταστάσεις που δεν είχαμε φανταστεί. Το χειριστήκαμε, θέλω να πιστεύω, ως επί το πλείστον σωστά. Είχαμε μια κοινή πορεία, ένα κοινό σκεπτικό και μια κοινή γραμμή και οι πέντε μας στο ότι για εμάς ένας είναι ο στόχος, ένας είναι ο σκοπός και μια είναι η έννοια μας. Τα κορίτσια και τα αγόρια που είχαν υποστεί τις κακοποιήσεις“, δήλωσε αρχικά.

Ναταλία Γερμανού

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: “Δεν είμαστε εισαγγελείς, το τονίζω, δεν είμαστε ο Άρειος Πάγος. Είμαστε απλά μια εκπομπή τηλεοπτική αλλά έχουμε άποψη και αυτή την άποψη είμαστε ευτυχώς σε ένα κανάλι που μας επέτρεψε να την καταθέσουμε όσο μας επέτρεψαν τα εξώδικα που έπεφταν στο κεφάλι μας βροχή. Τα προειδοποιητικά εξώδικα που έπεφταν στο κεφάλι μας βροχή από τους δικηγόρους. Μας έκανε πιο καχύποπτους και να εμπιστευόμαστε λιγότερους ανθρώπους και το πιο τρομακτικό και θλιβερό σε αυτή την ιστορία είναι ότι είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τα πάντα.

Τέλος η Ναταλία Γερμανού δήλωσε απογοητευμένη για την κατάσταση της σύγχρονης τηλεοπτικής πραγματικότητας: “Κρίμα, πολύ βρωμιά ρε φίλε. Και πρόσεξε, δυο χώροι. Αθλητισμός και υποκριτική. Για να δούμε και τους άλλους. Εγώ περιμένω. Δεν πρέπει κάποια στιγμή; Δηλαδή για να ανοίξουν κάποια στιγμή τα στόματα στη δημοσιογραφία ή την τηλεόραση τι πρέπει να γίνει; Γενικό μπλακάουτ στην τηλεόραση; Το 2021 σήμανε το τέλος της σιωπής.

Παρακολουθήστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ακολούθως:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ