Στην τελευταία εκπομπή “Σου Κου Family“, βρέθηκε καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος και μεταξύ άλλων μίλησε και για τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση για το νησί της Μυκόνου, μετά την έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εξέφρασε ανοιχτά όσα πιστεύει, ενώ δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό και την απογοήτευσή του, για την απόφαση αυτή.

Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει στη Μύκονο. Είναι λυπηρό, ενώ βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις, είναι δραματικό, είναι κρίμα. Λυπάμαι τους ανθρώπους που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις. Δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη να βγαίνουν τέτοιες αποφάσεις, όποιο και αν είναι το πρόβλημα”, υποστήριξε ο Αντώνης Ρέμος.

Στη συνέχεια μεταξύ άλλων δήλωσε: “Ο κρατικός οργανισμός θα μπορούσε να είχε προβλέψει κάποιες καταστάσεις. Δεν υπήρξε σωστός συντονισμός και θλίβομαι για αυτές τις αποφάσεις σε πολύ κρίσιμες στιγμές του καλοκαιριού και μάλιστα σε μια ναυαρχίδα του τουρισμού, όπως είναι η Μύκονος. Όλοι εμείς που εμβολιαστήκαμε νιώθουμε ότι έχουμε κάνει το σωστό, τελικά, με τα μέτρα που ανακοινώνουν, δεν κάναμε το σωστό“.

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ