Συνεχίζονται οι ανατροπές στα reality της ελληνικής τηλεόρασης με τις νέες αποχωρήσεις αυξάνοντας την αγωνία του κοινού τους.

Το βράδυ της Παρασκευής (22/10) σημειώθηκε ένα ακόμη live του “Big Brother” με τους διαγωνιζόμενους να βρίσκονται αντιμέτωποι με μια σειρά από εκπλήξεις. Ο Στιβ Μηλάτος επέστρεψε στο reality αυτη τη φορά ως σχολιαστής.

Προτινόμενοι για αποχώρηση ήταν αυτή τη φορά ήταν η Ανχελίτα, ο Παναγιώτης, ο Μιχάλης, η Μαίρη και ο Ισίδωρος.

Το άγχος ανάμεσα στον Παναγιώτη και την Ανχελίτα ήταν μεγάλο καθώς αν αποχωρούσε ο ένας από τους δυο ο άλλος θα έμενε μόνος του μέσα στο σπίτι. Τελικά, εκείνος που αποχώρησε από το reality εθελοντικού εγκλεισμού δίνοντας τέλος στο άγχος του ζευγαριού, ήταν ο Μιχάλης.

Από την άλλη στο ‘The Bachelor” άλλη μια “Τελετή των ρόδων” ήρθε στο τέλος της δείχνοτας το δρόμο για το σπίτι της σε μια ακόμη κοπέλα που δεν κατόρθωσε να πάρει το πολυπόθητο ρόδο.

Ο λόγος για την Σταύη που αποχαιρέτησε τον Αλέξη Παππά και τις υπόλοιπες κοπέλες σε κλίμα συγκίνησης. Όπως επεσήμανε αργότερα ο Αλέξης ενώ τρέφει συναισθήμα συμπάθειας για την κοπέλα δεν έχει φρτάσει στο επιθυμητό για εκείνον σημείο του ερωτισμού για να της δώσει μια ακόμα ευκαιρία στο παιχνίδι.

Έδωσε επομένως το τελευταίο του τριαντάφυλλο στην Μαρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ REALITY, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ