Τα reality της ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζονται και καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό με τις συνταρακτικές εξελίξεις.

Ακόμη ένα live του Big Brother ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Στα highlights της βραδιάς ήταν η συγκινητική εξομολόγηση του Παναγιώτη Πέτσα ο οποίος μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα του τον οποίο ο Παναγιώτης θεωρεί ήρωά του. Επίσης, προχώρησε σε αποκαλύψεις για την τραυματική περίοδο της παχυσαρκίας του και τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να φτιάξει τη ζωή του.

Τρεις γυναίκες με δυναμική παρουσία στο σπίτι του Big Brother ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση. Η Ανχελίτα, η Σαμάνθα και η Ευδοκία ήταν οι νέες προτεινόμενες προς αποχώρηση στο τέλος του live.

Για μία από τις τρεις γυναίκες του Big Brother, το ταξίδι στο reality του ΣΚΑΪ θα έπρεπε να λάβει τέλος σε αυτό ακριβώς το σημείο. Οι παρουσιαστές Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα τόνισαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς ότι και οι τρεις παίκτριες έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους σε αυτόν τον κύκλο του παιχνιδιού.

Λίγο μετά τη 1:00, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε πως η Σαμάνθα Μίσοβιτς είναι η παίκτρια που αποχωρεί οριστικά από το reality του ΣΚΑΪ.

Από την άλλη στο reality “της αγάπης” παρακολουθήσαμε άλλη μια εκρηκτική Τελετή των Ρόδων.

Ο Αλέξης Παππάς επέλεξε να μη δώσει τριαντάφυλλο στην Νικόλ, με συνέπεια να είναι εκείνη που αποχωρεί οριστικά από τη βίλα του The Bachelor. Όπως σημείωσε ο εργένης, δεν τη βλέπει ερωτικά αλλά ως φίλη του και δεν θεωρεί ότι μπορεί να ταιριάξει με την παίκτρια.

Η Νικόλ έκανε τις τελευταίες της δηλώσεις πριν αποχωρήσει από τη βίλα και δήλωσε με πικρία: “Δεν μου έδωσε μια ευκαιρία και μιλάει για μαγεία; Έκανε λάθος και είμαι σίγουρη ότι θα το μετανιώσει”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ REALITY, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ