Τεράστια ανατροπή στο επεισόδιο του The Voice of Greece του Σαββάτου (13/11), μετά από ταυτόχρονο steal του Σάκη Ρουβά και της Έλενας Παπαρίζου. 

Όσο προχωρούν τα επεισόδια των Knockouts, αντιλαμβανόμαστε ότι η επιλογή των διαγωνιζόμενων, που θα λάβουν μέρος στην επόμενη φάση είναι ένα αρκετά δύσκολο έργο των κριτών.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου, δεύτερο της φάσης των Knockouts, είδαμε ένα ιδιαίτερο steal, αφού η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς πάτησαν το πολυπόθητο κόκκινο κουμπί, για τον Γιώργο Γιαγκίδη, διαγωνιζόμενο από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο Γιώργος μονομάχησε με την Ευγενία Βαζούρα και τον Σταύρο Ακτίνη και, αν και ήταν εξαιρετικός στην ερμηνεία του, δεν κατάφερε να προχωρήσει με την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού. Με το ενδεχόμενο του steal όμως ο Γιώργος είχε μια δεύτερη ευκαιρία, που πραγματικά του άξιζε πολύ.

Ο Σάκης Ρουβάς, ήταν εκείνος που πρώτος πάτησε το κουμπί και τον πήρε στην ομάδα του. Μόλις έφτασε η στιγμή να φύγει από το stage του σόου, η Έλενα έκανε την απόλυτη ανατροπή, αφήνοντας τους κριτές και ιδιαίτερα τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με το στόμα ανοιχτό.

Δήλωσε και εκείνη, με το πάτημα ενός κουμπιού ότι θέλει τον Γιώργο στην ομάδα της, με αποτέλεσμα εκείνος να επιλέξει με ποιον τελικά θα συνεχίσει την πορεία του στον διαγωνισμό. Η συγκίνηση του διαγωνιζόμενου ήταν τεράστια και τελικά κατέληξε στην απόφαση να προχωρήσει με την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Δείτε το απόσπασμα ακολούθως:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ THE VOICE OF GREECE,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ