Συγκλονισμένη είναι η επικαιρότητα με την τραγική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία που έχει σκορπίσει το φόβο σε όλη την Ευρώπη.

Χθες το απόγευμα ο πολεμικός ανταποκριτής, Σωτήρης Δανέζης που βρίσκεται στην Ουκρανία εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο. Ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρύψει την ταραχή του καθώς μετέδιδε τα όσα συμβαίνουν εκεί.

«Ο φόβος πάει μαζί με τον πόλεμο σε αυτές τις περιπτώσεις», είπε ο δημοσιογράφος όταν ρωτήθηκε για το αλεξίσφαιρο γιλέκο και αποκάλυψε πως ο οδηγός που είχε εκείνος και το συνεργείο όλες αυτές τις ημέρες τους εγκατέλειψε από το φόβο του.

«Ο οδηγός μας εγκατέλειψε. Εξαφανίστηκε για το σπίτι του γιατί έλαβε μηνύματα πως οι Ρώσοι κατευθύνονται προς τα εκεί και θέλει αυτές τις στιγμές να τις περάσει με την οικογένειά του», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

«Θέλω να σου απευθυνθώ προσωπικά. Είναι εντυπωσιακό που είσαι τόσο ψύχραιμος σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Ο θάνατος είναι εκεί γύρω και μένεις εκεί παρά το γεγονός ότι όλοι φεύγουν. Να προσέχετε να είστε ασφαλείς», δήλωσε αργότερα η Πόπη Τσαπανίδου απευθυνόμενη στον Σωτήρη Δανέζη.


«Είναι επιλογή συνειδητή όταν κάνεις αυτή τη δουλειά. Μπορεί να πιστεύει κανείς ότι δεν φοβόμαστε. Όλοι φοβόμαστε και μερικοί από εμάς παλεύουμε με το φόβο μας. Προσπαθείς όμως να τιθασεύεις τον φόβο», είπε φανερά συγκινημένος o Σωτήρης Δανέζης.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ