Στις φυλακές Τρίπολης οδηγήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης 28/07 ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Μία από τις γυναίκες που αποκάλυψαν τη δυσάρεστη εμπειρία που βίωσαν από τον ηθοποιό ήταν και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μίλησε για τα γεγονότα στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης, όπου παραχώρησε μια συνέντευξη για τη θεατρική της παράσταση.

Όσα δήλωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

«Η γραμμή είναι να μην σχολιάσουμε καθόλου τις εξελίξεις. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ημέρα χαράς για κανέναν και δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τίποτα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αν μπορώ να σχολιάσω γενικά πριν τις τελευταίες εξελίξεις, είναι να μην επικεντρωνόμαστε στο χώρο του θεάτρου. Τα μηνύματα που λάβαμε μετά τις καταγγελίες δεν είχαν να κάνουν μόνο με τον δικό μας χώρο, έχουν να κάνουν με όλους τους χώρους, τον δημοσιογραφικό, τον χώρο της ιατρικής. Ο στόχος είναι να αλλάξουμε το νομικό πλαίσιο και ο κάθε άνδρας ή γυναίκα να έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης και προσβολής της προσωπικότητας του. Τα παιδιά μου ήταν η κινητήρια δύναμή μου για να μπω σε αυτή τη διαδικασία», υποστήριξε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ