Δεν έχουν τέλος οι ανατροπές στα reality της ελληνικής τηλεόρασης και όσο πλησιάζουν στον τελικό οι παίκτες φορτίζονται συναισθηματικά.

Άλλη μια τελετή των ρόδων έλαβε τέλος στο The Bachelor με αποτέλεσμα μια κοπέλα να σταματήσει το ταξίδι της στο reality της αγάπης. Τα κλάματα, οι άκομψοι χαρακτηρισμοί και μία αποχώρηση σημάδεψαν το χθεσινό επεισόδιο.

Η κοπέλα που δεν κατόρθωσε να λάβει το πολυπόθητο τριαντάφυλλο ήταν η Φένια. Λίγο νωρίτερα ο Αλέξης Παππάς δήλωσε ότι νιώθει μια πίεση από τη Φένια ενώ δεν νιώθει έτοιμος συναισθηματικά για να δώσει κάτι περισσότερο. Το αποκορύφωμα ήταν και η αποχώρηση της κοπέλας από το reality.

Ο Αλέξης Παππάς αιτιολόγησε την απόφασή του λέγοντας ότι δεν κατόρθωσε να φτάσει στον έρωτα με την Φένια ενώ η κοπέλα του ευχήθηκε να βρει την πραγματική αγάπη.

Από την άλλη στο Big Brother η στιγμή της αποχώρησης προκάλεσε ιδιαίτερη αγωνία στο ζευγάρι του παιχνιδιού. Ο λόγος για την Ανχελίτα η οποία βρέθηκε προτεινόμενη προς αποχώρηση μαζί με την Άννα. Η αγωνία κορυφώθηκε ανάμεσα στους παίκτες, αλλά έληξε με την ανακοίνωση της αποχώρησης της Άννας. Η Άννα θεώρησε ότι είναι καλύτερο για να μην χωριστεί ο Παναγιώτης από την Ανχελίτα.

Η κοπέλα εκτός από το γεγονός ότι σώθηκε κέρδισε και ένα πολύ σημαντικό προνόμιο για το παιχνίδι για την επερχόμενη διαδικασία veto που θα είναι η τελευταία του παιχνιδιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ THE BACHELOR, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ