Η Τέτα Καμπουρέλη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Open Weekend και μίλησε για τις σχέσεις της με τον σύζυγό της μετά τη σύλληψή του για κλοπή.

Το ‘χω ρίξει στη δουλειά. Έχω τα εγγονάκια μου και τα παιδιά μου και είμαι φουλ“, είπε η γνωστή αισθητικός. Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν συνεχίζει να επικοινωνεί με τον Βαγγέλη Γκουρούση απάντησε “Εννοείται αφού έχουμε τα παιδιά μας”.

Να σας θυμίσουμε ότι ο θεατρικός παραγωγός συνελήφθη για το ριφιφί των θυρίδων της τράπεζας στο Ψυχικό και κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση με λεία πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ. Στις 24 Μαΐου όμως ο ίδιος αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Τρικάλων, αφού έγινε δεκτό το αίτημά του.

Στην πρώτη της δήλωση μετά το συμβάν η Τέτα Καμπουρέλη είχε δηλώσει πως στηρίζει τον σύζυγό της πλήρως: «Δεν έχουμε χωρίσει, μαζί δεν είμαστε, γιατί ο ένας είναι μέσα και ο άλλος έξω. Προχωράμε, έχουμε τόσο ωραία θέματα. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Παλεύω για να έχω δουλειά και τίποτα άλλο. Δεν ήρθα για συνέντευξη, ήρθα για τα νύχια», είχε πει σε προηγούμενη συνέντευξή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ