Ο μήνας που έρχεται θα είναι άκρως ανατρεπτικός για 4 ζώδια. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι οι ζωές τους θα γίνουν… άνω κάτω!

Όπως γράφει η Άση Μπήλιου, ο Απρίλιος είναι, αν όχι ο πλέον, σίγουρα από τους πιο σημαντικούς μήνες του 2024 τουλάχιστον όσο κρατά η επιρροή του ζωδίου του Κριού, δηλαδή μέχρι τις 19/04/2024. Δεν είναι μόνο ότι θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς, μια πανίσχυρη Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού στις 08/04/2024 που πάντα είναι δείκτης μεγαλύτερης αναταραχής και αλλαγών στη ζωή μας, έχουμε παράλληλα την πρώτη για φέτος ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή στον Κριό που ξεκινά από την 1η Απριλίου 2024.

Τέσσερα ζώδια θα βιώσουν πολλές ανατροπές τον Απρίλιο. (Photo: istock)

Κι αυτά είναι μόνο κάποια από τα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα του μήνα, γιατί παρακάτω μας περιμένει και η πιο πολυσυζητημένη όψη της χρονιάς, η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στις 21/04/2024 στον Ταύρο. Η τελευταία φορά που ήταν σε σύνοδο οι δυο πλανήτες ήταν το 2010 και βέβαια όχι σε αυτό το ζώδιο. Στον Ταύρο οι δυο πλανήτες είχαν ξανασυναντηθεί τον Μάιο του 1941, την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Στη χώρα μας ο Μάιος του 1941 είχε σημαδευτεί από την εισβολή της Ναζιστικής Γερμανίας στην Κρήτη.

Φυσικά αγαπητοί μου συνταξιδιώτες δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πάντα στη ζωή μας ιδιαίτερα σε περιόδους με μεγαλύτερη αναταραχή σε όλα τα επίπεδα. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να ελέγξουμε ό,τι περνάει από το δικό μας χέρι κι ας αφήσουμε το σύμπαν να κάνει τα υπόλοιπα. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να φοβόμαστε ούτε να αγχωνόμαστε. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα διαρκέσει μέχρι τις 26/04/2024 μπορεί να φέρει μεγαλύτερη βαβούρα στην καθημερινότητα μας, προσωρινά εμπόδια στην υλοποίηση των στόχων μας και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις, τα ταξίδια και γενικότερα στην οδήγηση.

Ειδικά τα τέσσερα παρορμητικά ζώδια, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά, θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή. Πώς;

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι ο πιο σημαντικός των τελευταίων χρόνων για το ζώδιο σας, ακόμη κι αν στο ξεκίνημα του δεν είστε σίγουροι ακριβώς πώς θα πάει και τι θα συμβεί. Είναι η στιγμή να ξυπνήσετε, να ταρακουνηθείτε και να αφήσετε τη βολή σας. Ο Απρίλιος θα ευνοήσει τις πρωτοβουλίες και θα σας ανοίξει ορίζοντες, ακόμη και αν στη διάρκεια του και μέχρι να επιτύχετε τους στόχους σας θα πρέπει να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια.

(Photo: istock)

Το πιο ενεργό ουράνιο σώμα τον Απρίλιο είναι ο Χείρωνας κι ας είναι ένας αστεροειδής. Στην αστρολογία έχει τεράστια συμβολική σημασία. Ο Χείρωνας βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια στο ζώδιο σας. Τον Απρίλιο όμως εμπλέκεται σε πολλές όψεις με τους άλλους πλανήτες. Καταρχάς θα σχηματίσει σύνοδο με την έκλειψη στο ζώδιο σας στις 08/04. Στις 15/04 θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ερμή και στις 21/04 σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Αυτές οι όψεις μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε αρχικά κάπως αδύναμοι ή να αμφισβητείτε τις δυνατότητες σας ειδικά αν έχετε γενέθλια κοντά στις 08/04.

Επιπροσθέτως, δυο μέρες μετά την έκλειψη στις 10/04 ο κυβερνήτης σας Άρης θα σχηματίσει σύνοδο με τον Κρόνο στους Ιχθύς σε ένα τομέα που νιώθετε κάπως ευάλωτοι. Για άλλους πρόκειται για παρασκηνιακές επαγγελματικές εξελίξεις και για άλλους θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης που πιθανώς έχετε παραμελήσει και τώρα σας χτυπούν την πόρτα.

Από την αρχή του μήνα ο Ερμής θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σας μέχρι τις 26/04 και σας καλεί να κάνετε μια βουτιά στο μυαλό σας και να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Σε αυτό το πνεύμα έρχεται και η έκλειψη. Αφήστε πίσω σας ό,τι δεν σας προάγει, ό,τι δεν σας δίνει ικανοποίηση και δεν σας επιτρέπει να προοδεύσετε είτε μιλάμε για δικές σας κακές συνήθειες, σχέσεις, δουλειές.

Η έκλειψη σας δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αλλάξετε από την εξωτερική σας εμφάνιση μέχρι τους στόχους και όλη σας τη ζωή αν το επιθυμείτε. Είναι η στιγμή να δώσετε στον εαυτό σας αυτό που του αξίζει χωρίς να συμβιβάζεστε σε κάτι λιγότερο. Η Αφροδίτη θα συμπορεύεται από τις 05/04 με τον Ερμή στο ζώδιο σας γλυκαίνοντας λίγο τη διάθεσή σας.

Είναι πιθανόν τον Απρίλιο να προκύψουν στο διάβα σας κάποιοι άνθρωποι που συνδεθήκατε ερωτικά ή επαγγελματικά στο παρελθόν και να κάνετε πάλι πρόβα να επανασυνδεθείτε. Η σημαντικότερη όψη του μήνα είναι στις 21/04 η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο μέσα στον τομέα των οικονομικών, του αξιακού σας συστήματος, των αποκτημάτων σας.

Απρόσμενες αλλαγές στα οικονομικά και περιουσιακά σας στοιχεία μπορεί να είναι απόρροια της σπάνιας αυτής συνόδου των δυο γιγάντων, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να αρπάξετε τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν ιδιαίτερα στα οικονομικά σας. Πιθανώς να ανακαλύψετε μια νέα πηγή εσόδων, να πάρετε αύξηση ή να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο.

Από την άλλη μπορεί να σας προκύψει μια ιδιαίτερα ευφυής ιδέα για μια επιχειρηματική κίνηση που μπορεί να φέρει λύση στα οικονομικά σας προβλήματα. Στις 24/04 έρχεται η Πανσέληνος του Απριλίου στον τομέα των οικονομικών. Η Πανσέληνος αυτή θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και μπορεί να σας δημιουργήσει πολύ έντονα συναισθήματα. Μπορεί να νιώσετε ότι κάποιο πρόσωπο από το φιλικό ή επαγγελματικό περιβάλλον προδίδει την εμπιστοσύνη σας κι αυτό να σας προκαλέσει κάποια αναταραχή σε συναισθηματικό επίπεδο.

Ακόμη, ένα οικονομικό ζήτημα και πάλι θα σας απασχολήσει ποικιλοτρόπως. Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιο σας στις 29/04 και ο Άρης έρχεται στις 30/04. Ο ερχομός του σηματοδοτεί την εκκίνηση ενός πολύ φιλόδοξου διαστήματος, αλλά και ιδιαίτερα παραγωγικού που θα λάμψετε με τη δυναμικότητα και την αποφασιστικότητα σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλα για την καριέρα είναι το μότο του Απριλίου και περισσότερο από ποτέ τα τελευταία χρόνια είστε αποφασισμένοι να κάνετε τη διαφορά με τις φιλοδοξίες σας να αυξάνονται και να πληθύνονται. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται στον τομέα της καριέρας και ενισχύουν τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας. Άλλωστε στον ίδιο τομέα θα λάβει χώρα και η πολύ δυνατή Ηλιακή έκλειψη στον Κριό στις 08/04, που σας ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα σε επαγγελματικό επίπεδο.

(Photo: istock)

Όμως μη βιάζεστε. Βλέπετε στον ίδιο τομέα θα είναι ανάδρομος και ο Ερμής στον Κριό από τις αρχές Απριλίου μέχρι τις 26/04 που γυρίζει ορθόδρομος. Έχουμε πει πολλές φορές ότι ο Ερμής σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία δεν είναι η καλύτερη συνθήκη για να κάνετε μια νέα αρχή. Μπορείτε να συζητήσετε, να διαπραγματευτείτε, να οργανωθείτε καλύτερα και να δείτε ενδελεχώς ό,τι σας προσφέρεται, αλλά θα είναι καλύτερα να αναβάλλετε ένα σημαντικό σας ξεκίνημα για το τέλος του μήνα ή για τον επόμενο.

Τον Απρίλιο σε διαφορετικές στιγμές το πιο ενεργό ουράνιο σώμα θα είναι ο Χείρωνας. Ακόμη και στην έκλειψη στις 08/04 η σύνοδος με τον Χείρωνα είναι η μοναδική όψη. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν κάποια παρατράγουδα. Μπορεί να φτάσετε με κάποιες επαγγελματικές σχέσεις σε ένα οριακό σημείο ή είναι πιθανόν προκειμένου να αποδεχτείτε μια πρόταση ή να παραμείνετε σε μια δουλειά να κάνετε κάποιες εκπτώσεις σε δικές σας κόκκινες γραμμές και αξίες.

Πιθανώς να πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με κάποια προσωρινά εμπόδια, καθώς ο Άρης από τους Ιχθύς συναντά δυο μέρες μετά την έκλειψη σε όψη συνόδου τον Κρόνο. Τα εμπόδια μπορεί να είναι αληθινά μπορεί όμως να είναι και ψυχολογικά. Η σύνοδος αυτή μπορεί παροδικά να ρίξει τη διάθεση σας ή να απωλέσετε λίγη αισιοδοξία, από την άλλη προσέξτε νομικά θέματα, μακρινά ταξίδια, συμφωνίες με ξένους ή δοσοληψίες με το δημόσιο γιατί μπορεί να έχετε παρατράγουδα ή δυσκολίες.

Είναι πιθανό να σας πιάνουν ανασφάλειες και αμφιβολίες ή ακόμη μπορεί μια πρόταση που εκ πρώτης φαίνεται δελεαστική να απαιτεί να θυσιάσετε αν την αποδεχτείτε κάτι που είναι σημαντικό για σας. Η παράλληλη πορεία του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να δείξει προβλήματα σε κάποιες σχέσεις φιλικές ή επαγγελματικές, απογοητεύσεις ή εμπόδια στην υλοποίηση κάποιων στόχων.

Από την άλλη, με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό μπορεί να επανέρχεστε σε ένα παλιότερο επαγγελματικό πρότζεκτ που ήταν σε εκκρεμότητα. Στις 21/04 η πιο σημαντική όψη του μήνα, η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό, φέρνει ένα απόγειο στην κοινωνικότητα σας και στη συλλογική εργασία. Είναι πιθανόν με αυτή την εξαιρετικά θετική προς το ζώδιό σας όψη να έχετε κάποια σημαντική ιδέα, που αν την αξιοποιήσετε να σας αποφέρει είτε σε επίπεδο φήμης είτε και στα οικονομικά.

Θα έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα σε μια ομάδα, οργάνωση, κόμμα, γκρουπ ανθρώπων που σας ενώνουν κοινές απόψεις, στόχοι και ιδέες. Βέβαια με την ίδια ευκολία μπορεί να έχετε και ξαφνικές αλλαγές ή και αναπάντεχα γεγονότα σχετικά με φίλους και συνεργάτες. Δεν είναι απίθανο να μπουν στη ζωή σας νέοι φίλοι και συνεργάτες και μάλιστα να είναι εντελώς διαφορετικοί από αυτούς που είχατε στη ζωή σας ως τώρα.

Από την άλλη μπορεί να αναπτύξετε ένα εντελώς ξαφνικό ενδιαφέρον σε πολιτικές ή ανθρωπιστικές δράσεις. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια ιδιαίτερα ανθηρή περίοδο σε οικονομικό επίπεδο. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 24/04 φέρνει σε πρώτο πλάνο τον έρωτα, τη δημιουργία και τα παιδιά.

Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, η πιο στενή όψη της Πανσελήνου, μπορεί να φέρει μεταμορφώσεις σε αυτούς τους τομείς. Κάποιοι μπορεί να πάρετε την απόφαση να διακόψετε μια ερωτική σχέση και άλλοι να την πάτε στο επόμενο στάδιο. Δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να προκύψει για τις κυρίες του ζωδιακού και μια εγκυμοσύνη. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 29/04 θα γλυκάνει τη διάθεση σας ακόμη περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Απρίλιος έρχεται με ζωηρό ενδιαφέρον και εξελίξεις στα θέματα των σχέσεων, της ερωτικής σας ζωής και των συνεργασιών! Βλέπετε η πλειονότητα των πλανητών θα είναι απέναντι σας στον Κριό, το ζώδιο που για σας συμβολίζει όλη τη γκάμα των σημαντικών σχέσεων στη ζωή σας. Βέβαια το ζώδιο σας είναι γνωστό για τη συγκαταβατική του φύση και τις προσπάθειες που καταβάλλει προκειμένου να διατηρήσει την αρμονία στις σχέσεις, όμως ο Απρίλιος απαιτεί να δείξετε λίγο περισσότερη αυτοπεποίθηση και πυγμή.

(Photo: istock)

Η τακτική του να παραχώνετε κάτω από το χαλί τα παράπονα, τις ελλείψεις, τα προβλήματα προκειμένου να αποφύγετε ένα τσακωμό δεν είναι αποδεκτή αυτό τον μήνα. Είναι καιρός να απευθύνετε ευθέως το πρόβλημα στο πρόσωπο με το οποίο το έχετε προκειμένου να το επιλύσετε ή έστω να το πάρετε απόφαση ότι δεν λύνεται και να προχωρήσετε παρακάτω.

Είναι ο μήνας που πρέπει να θέσετε τα όρια σας, να δυναμώσετε τη φωνή σας ώστε να ακουστείτε, να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές και να κάνετε δύσκολες συζητήσεις για να ξεκαθαρίσει το τοπίο των ανθρώπων που βρίσκονται στον κύκλο σας. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν βέβαια με ευγένεια και σε χαμηλούς τόνους χωρίς να γίνεστε δηκτικοί και να χάνετε την ψυχραιμία σας.

Μην ξεχνάτε την ανάδρομη πορεία του Ερμή από την 1η ημέρα του Απριλίου στον Κριό μέχρι τις 26/04. Η περίοδος αυτή δεν προσφέρεται για νέες συμφωνίες και δεσμεύσεις, αλλά μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για να ξαναδείτε μια παλιότερη συμφωνία και να αλλάξετε όποιους όρους δεν σας κάνουν. Η ιδιαίτερα δυνατή Ηλιακή έκλειψη είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη στις 08/04 στον Κριό επίσης πέφτει μέσα στον ίδιο τομέα των σχέσεων δημιουργώντας ένα πλαίσιο εξελίξεων.

Θέλετε να κάνετε νέες γνωριμίες; Θέλετε να το πάτε πιο επίσημα; Ψάχνετε εκείνη τη συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο που θα νιώθετε την εκτίμηση από την άλλη πλευρά και θα πηγαίνετε με όρεξη στη δουλειά; Ο Απρίλιος μπορεί να σας δικαιώσει αρκεί να μην είστε βιαστικοί και παρορμητικοί. Είπαμε ότι καλώς ή κακώς δεσπόζει η ανάδρομη πορεία του Ερμή που σίγουρα ανακόπτει κάπως τις εξελίξεις.

Καθώς η έκλειψη σχηματίζει σύνοδο με τον πληγωμένο θεραπευτή της μυθολογίας μας τον Χείρωνα, και ο Χείρωνας είναι το πιο ενεργό ουράνιο σώμα σε όψεις τον Απρίλιο, φαίνεται ότι θα πρέπει να υπερβείτε τον εαυτό σας και να αντιμετωπίσετε με θάρρος και γενναιότητα την όποια πρόκληση.

Είτε αυτό σημαίνει ότι θα πάρετε ένα ρίσκο μετά από ένα τραύμα να δώσετε την καρδιά σας σε ένα νέο πρόσωπο ή να εμπιστευτείτε ξανά ένα νέο συνέταιρο ή συνεργάτη, το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί να θυσιάσετε τη βολή και το αίσθημα της ασφάλειας προκειμένου να πάτε μπροστά.

Οι εκλείψεις δεν είναι ποτέ χαλαρές ειδικά όταν συμβαίνουν στο ζώδιο μας όπως η προηγούμενη στις 25/03 που σχηματίστηκε στον Ζυγό, είτε στο απέναντι όπως αυτή της 08/04 που σχηματίζεται στον Κριό. Οι επιλογές και οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτό τον μήνα θα σας συνοδεύουν για χρόνια.

Ένα άλλο σενάριο του Απριλίου που βρίσκει στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα τον ανάδρομο Ερμή να συμπορεύεται με την Αφροδίτη είναι να προκύψουν εκ νέου επαφές με άτομα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι απίθανο να επιστρέψει ένας μετανιωμένος πρώην εραστής ή συνεργάτης. Το αν πρέπει ή όχι να δώσετε δεύτερη ευκαιρία είναι δική σας επιλογή.

Μπορείτε να πάτε μπροστά με κάποιο πρόσωπο με το οποίο χωρίσατε παλιότερα ερωτικά ή επαγγελματικά; Γιατί αυτό που πρέπει να σας απασχολεί τώρα είναι πώς θα εξελιχθείτε όχι πώς θα βολευτείτε! Στις 21/04 η σπάνια σύνοδος Δία-Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαχθείτε οριστικά από φαντάσματα του παρελθόντος, φοβίες, εμμονές και βάρη, ενώ δεν είναι απίθανο να βρεθείτε και πολύ κερδισμένοι σε οικονομικό επίπεδο.

Τα θέματα των οικονομικών θα σας απασχολήσουν περισσότερο στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, τόσο με την είσοδο των πλανητών στον Ταύρο όσο και με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 24/04. Με την Πανσέληνο αυτή μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με κάποια απογοήτευση ή ένα έντονο συναισθηματικό φορτίο πιθανώς όμως και με κάποιο οικονομικό πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σπίτι μας πάντα είναι το δικό μας καταφύγιο, το μέρος που νιώθουμε ασφαλείς χωρίς αδιάκριτα βλέμματα και φασαρία από εξωτερικούς παράγοντες. Τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας θα είναι τα σημαντικά του Απριλίου και αυτά που μπορεί να σας ζορίσουν, να σας δημιουργήσουν σύγχυση ή να σας οδηγήσουν σε σημαντικές αποφάσεις.

ζώδια
(Photo: istock)

Από την άλλη, ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο φαίνεται ότι επωάζεται μέσα στο μυαλό σας σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Όμως η γέννηση του δεν θα γίνει ανώδυνα. Ανάμεσα σε έναν ανάδρομο Ερμή που δημιουργεί παρατράγουδα στην επικοινωνία προφορική και γραπτή, στις μετακινήσεις, στις συζητήσεις, στις συμφωνίες από την 1η μέχρι τις 26/04 και μια Ηλιακή έκλειψη στις 08/04 που ενισχύει ακόμη περισσότερο τα θέματα του 4ου οίκου, εσείς θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά ξεπερνώντας με χάρη τα εμπόδια χωρίς να πέφτετε πάνω τους.

Βλέπετε σε αυτό τον τομέα του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τις ρίζες σας, το σπίτι ως χώρο, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένεια σας, τους συγκατοίκους σας, θα βρίσκεται μια πλειάδα πλανητών που θα σχηματίζουν πολλές όψεις αλλά και η έκλειψη. Πιθανώς με τις επιρροές αυτές θα μπορέσετε να καταφέρετε να κάνετε καλύτερη αξιοποίηση του χώρου που μένετε, να ενεργοποιηθείτε σε θέματα ακίνητης περιουσίας, να κάνετε μια μετακόμιση, να αποφασίσετε ακόμη και συμβίωση με το ταίρι σας ή να έχετε εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα.

Οι όψεις αυτές υπόσχονται πολλά. Κυβερνήτης της έκλειψης είναι ο Άρης, που δυο μέρες μετά την έκλειψη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στους Ιχθύς και μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με προβλήματα σε σχέσεις με φίλους, με συνεργάτες, την ευρύτερη οικογένεια σας, τους συμμαθητές ή συμφοιτητές σας.

Με ένα Χείρωνα ιδιαίτερα ενεργό σε όλη τη διάρκεια του Απριλίου παλιά τραύματα και πληγές του παρελθόντος στις σχέσεις μπορεί να ξυπνήσουν προκειμένου να τις γιατρέψετε και να απαλλαχθείτε εντελώς από τα βαρίδια του παρελθόντος που δεν σας επιτρέπουν να πάτε μπροστά. Σίγουρα το παρελθόν θα είναι ένα σημαντικός παράγοντας μέσα στον μήνα αυτό.

Όμως άλλο τόσο κι ακόμη πιο σημαντικότερο θα είναι το μέλλον όπως διαφαίνεται από τη σπάνια σύνοδο του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 21/04. Με την όψη αυτή θα έρθει η γέννα που σας ανάλυσα πιο πάνω. Θα έρθει αυτή η δημιουργική ιδέα που περιμένατε για να σας οδηγήσει με επιτυχία στο αύριο.

Η όψη αυτή μπορεί να έχει ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο πέραν της επαγγελματικής σας ζωής, της φήμης σας και στην ερωτική σας ζωή. Δεν είναι απίθανο να φέρει μια ξαφνική ερωτική έλξη ή να σας απαλλάξει μια και καλή από ένα φάντασμα που στοιχειώνει την ερωτική σας ζωή. Μην ξεχνάμε την απελευθερωτική φύση τόσο του Δία όσο και του Ουρανού.

Η όψη αυτή είναι μια τυχερή όψη που θα μπορούσε να ενισχύσει σημαντικά και το πορτοφόλι σας. Αξίζει να ασχοληθείτε χωρίς ρίσκο βέβαια και με κάποιο τυχερό παιχνίδι.

Μετά τις 19/04 σιγά σιγά οι πλανήτες θα αρχίσουν να απομακρύνονται από τον Κριό και να προχωρούν στον Ταύρο που είναι ένα ζώδιο πιο φιλικό προς το δικό σας. Η προσοχή σας περνά στον τομέα του έρωτα, των παιδιών, της δημιουργίας. Μάλιστα στις 29/04 η Αφροδίτη προχωρά στον Ταύρο και θα ευνοήσει ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή, αλλά και τη διασκέδαση, τη χαρά, την ψυχαγωγία.

Η έντονη Πανσέληνος στις 24/04 θα φέρει τα θέματα της φιλίας, των επαγγελματικών σας σχέσεων με τους συνεργάτες σας αλλά και των στόχων σας στο προσκήνιο. Κάποια σχέση φιλική ή επαγγελματική μπορεί να δοκιμαστεί ή μπορεί να προκύψουν ζήλιες ή οικονομικά ζητήματα που θα σας ζορίσουν αν είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο.

Πηγή: Άση Μπήλιου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ