4 ζώδια τυχερά, όχι μόνο για τις δικές τους ζωές και σχέσεις, αλλά και για αυτές των συντρόφων τους. Ποια είναι αυτά;

Είτε ψάχνοντας για τετράφυλλα τριφύλλια είτε φορώντας την τυχερή τους πέτρα, όλοι προσπαθούν να προσθέσουν λίγη περισσότερη τύχη στη ζωή τους. Αλλά κάποια ζώδια είναι απλώς πιο ευλογημένα από άλλα. Μάλιστα δεν απολαμβάνουν την τύχη μόνα τους, αλλά αυτή η εύνοια είναι μεταδοτική και επηρεάζει και τους συντρόφους τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ζώδιο του Ταύρου κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς και του έρωτα. Αυτό είναι φανερό με πολλούς τρόπους στις συμπεριφορές τους, καθώς είναι κάτι που τους βοηθά να χαίρονται για την ίδια τη ζωή και όλες τις απολαύσεις που μπορεί να αισθανθούν μέσα σε αυτήν.

ζώδια

Οι Ταύροι είναι προσγειωμένα άτομα και νιώθουν γεμάτοι όταν αισθάνονται την αγάπη και όταν τη δημιουργούν με τα ίδια τους τα χέρια, γι’ αυτό λατρεύουν να μαγειρεύουν, να ζωγραφίζουν, να καλλιεργούν και να φροντίζουν πρόσωπα, τα αγαπημένα τους ζωάκια και το περιβάλλον τους.

Αυτή η ικανότητα να βλέπουν την ομορφιά σε όλα, μαζί με το πηγαίο ενδιαφέρον τους είναι κάτι που φέρνει φως στη ζωή των αγαπημένων τους.

Καθοδηγούμενοι από τον πλανήτη τους, οι Ταύροι ξεχωρίζουν ως οι τυχεροί διεκδικητές στο όμορφο και απολαυστικό βασίλειο της Αφροδίτης. Θα δημιουργήσουν την τύχη τους αν χρειαστεί, ειδικά αν αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσουν κάτι (ή κάποιον) που έχουν βάλει στο στόχαστρο τους.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί κυβερνώνται επίσης από τον πλανήτη της αγάπης, την Αφροδίτη, που σημαίνει ότι η τέχνη της αγάπης, της αποπλάνησης και της συντροφικότητας είναι ενσωματωμένες στο κύτταρο τους. Μπορούν συνήθως να γοητεύσουν τους πάντες, ακόμη και τα άγρια θηρία με την αύρα τους.

Αυτή η αύρα είναι μια τυχερή ενέργεια ομορφιάς και χάρης, που προσελκύει τον θαυμασμό, την αφθονία, τα χρήματα και τα υλικά αγαθά.

Οι Ζυγοί αντιπροσωπεύονται από το σύμβολο της ζυγαριάς της δικαιοσύνης και είναι γνωστοί για την ηθική τους πυξίδα, τη φυσική τους ιδιότητα να βλέπουν και τις δύο πλευρές κάθε νομίσματος, καθώς και για τις διπλωματικές τους ικανότητες.

Το καλό Κάρμα του Ζυγού που συχνά μεταφράζεται σε τύχη, βρίσκεται στην αξία που δίνει στις σχέσεις, στην αρμονία, την ισότητα και στην αναζήτηση αμοιβαιότητας.

Το να έχει κανείς έναν Ζυγό στο πλευρό του είναι κάτι σαν λαχείο, γιατί είναι αξιαγάπητοι άνθρωποι και φτιαγμένοι για σύντροφοι. Οι Ζυγοί είναι ένα από τα πιο γενναιόδωρα ζώδια του ζωδιακού κύκλου και θέλουν να μοιραστούν όλα όσα έχουν, με το άτομο που αγαπούν περισσότερο.

Ως το πλέον συντροφικό ζώδιο, φέρνουν αυτή την τυχερή εύνοια και στους άλλους και θεωρούνται ιδανικοί για να φέρουν γούρι σε εγκαίνια  μαγαζιών και χώρων ομορφιάς, σε γάμους και σπίτια νεόνυμφων ακόμη και ως καλεσμένοι σε εγκαίνια συνεταιρισμών.

Θα φέρουν αγάπη, αφθονία, ομορφιά αλλά και ισορροπία και τύχη με το παραπάνω, στη ζωή του αγαπημένου τους προσώπου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπό την προστασία του τυχερού κυβερνήτη τους Δία, οι Τοξότες είναι σαν να έχουν πάνω τους μονίμως το λαγοπόδαρο, το κοκαλάκι της νυχτερίδας ή το χρυσό πέταλο.

Ο Δίας θεωρείται ως ο πλανήτης της επέκτασης που φέρνει ευκαιρίες, διευρύνει την τύχη και ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της επιτυχίας.

Οι Τοξότες έχουν μάλλον την πιο προσωπική σχέση με τη θεά Τύχη η οποία φαίνεται σαν να τους δείχνει συχνά μια ιδιαίτερη εύνοια. Ίσως γιατί καλωσορίζουν την αφθονία και την αισιοδοξία στη ζωή τους με τον πιο φυσικό και χαρούμενο τρόπο. Είναι μοναδικοί στον τρόπο που βλέπουν τα πράγματα, προικισμένοι και με μια αντίληψη που προέρχεται από τις εμπειρίες και τα χρόνια τους.

Έχουν έναν ανοιχτόμυαλο τρόπο σκέψης μια διαφορετική προοπτική και συχνά για αυτό θεωρούνται φιλοσοφημένοι, και αναζητητές της αλήθειας. Αυτή τους η πνευματική αναζήτηση γίνεται σε συνάρτηση με τις επιλογές τους καθώς είναι άνθρωποι που θέλουν να ζήσουν στο έπακρο, ψάχνοντας νέες εμπειρίες πάντα με έμφυτο ενδιαφέρον και έχοντας μόνιμο το χαμόγελο στα χείλη τους.

Με αυτό τον τρόπο φέρνουν χαρά και ζεστασιά σε όλες τις σχέσεις τους και λειτουργούν ως ένα ζωντανό γούρι για όποιους είναι δίπλα τους, με μοναδικές ιδιότητες.

Το ταίρι τους, θα αισθανθεί κοντά τους αυτή τη μεθυστική αίσθηση της χαράς της ανακάλυψης του κόσμου και μια υπέροχη κοινή τυχερή ζωή, καθώς είναι προορισμένοι για να ζήσουν και να μοιραστούν μεγάλες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύς είναι ζώδιο που συγκυβερνάται από τον Ποσειδώνα και τον Δία ( ο Δίας είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης των Ιχθύων). Αυτό ωθεί διπλά τους Ιχθύς προς μια πληθώρα ευκαιριών που μπορούν να τους οδηγήσουν στην επιτυχία στους περισσότερους τους τομείς της ζωής τους.

Καθώς είναι οραματιστές και διαθέτουν πίστη μέσα τους, έχουν απαράμιλλη πρόσβαση στον μαγικό άυλο κόσμο του πνεύματος και της υπερκόσμιας αγάπης.

Το συναισθηματικό τους βάθος τους κάνει να είναι οι σύντροφοι που επιθυμούν να καλύπτουν πάντα τις ανάγκες των αγαπημένων τους. Στοργικοί και ανιδιοτελείς, εκείνοι που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο θα κάνουν τα πάντα για την αγάπη.

Οι Ιχθύες είναι πάντα ευγνώμονες για τις σχέσεις που μοιράζονται με τους άλλους διότι με αυτό τον τρόπο έχουν την αίσθηση της ενότητας με το σύμπαν, και το σύμπαν τους το ανταποδίδει με διάφορους τρόπους.

Πάντα τα καταφέρνουν στη ζωή με κάποιο τρόπο και μάλιστα κάποιοι από τους πιο ευρηματικούς, ταλαντούχους και πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη ανήκουν σε αυτό το ζώδιο. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη δύναμή τους να διαισθάνονται πράγματα και για να προβλέψουν αν κάτι θα πάει καλά ή θα αποδώσει καρπούς.

Το έμφυτο εσωτερικό τους φως και οι τυχερή τους αύρα θα οδηγήσουν τη σχέση τους σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας που θυμίζει παραμύθι και όσοι είναι κοντά τους θα έχουν την ευκαιρία να αισθανθούν τι σημαίνει αγάπη στην πιο ουσιαστική μορφή της.

Οι Ιχθύες και το ταίρι τους θα μπορέσουν μαζί να έχουν περισσότερη τύχη, ηρεμία, κατανόηση του κόσμου, προσωπική ενδυνάμωση, αγάπη, χρήματα, έμπνευση, χαρά και αφθονία στη ζωή τους.

Πηγή: asibiliou.gr

Photo credits: istock

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ