Τα 12 ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου: Η μέρα ξεκινάει με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 14.39  που θα εισέλθει στο ζώδιο του Σκορπιού.

Η Σελήνη στον Ζυγό, λειτουργεί αρμονικά σε όλα τα επίπεδα. Έχει έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και επιθυμεί να μοιράζεται εμπειρίες και συναισθήματα. 

Μέσα στη νύχτα θα κάνει ένα εξάγωνο με τον Ερμή ενώ στις 13.40 θα πραγματοποιήσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Η όψη αυτή θα δημιουργήσει συναισθηματικές εντάσεις και κρίσεις. Το άγχος και η επιθυμία για έλεγχο  χαρακτηρίζουν συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν σε ψυχική και συναισθηματική μεταμόρφωση. 

 Με την είσοδο της Σελήνης στο Σκορπιό λίγο αργότερα, στις 14.39 ,τα πάθη εντείνονται. Εδώ η Σελήνη δεν περνάει καλά, αγωνίζεται, γίνεται καχύποπτη, πεισματάρα και κρατάει μέσα της όλα όσα σκέφτεται και αισθάνεται. Τα ένστικτά της την κυριεύουν, ζηλεύει και έχει έντονη την ανάγκη για ασφάλεια. 

Ευτυχώς το εξάγωνο που θα κάνει με τον Άρη στις 16.02 και το τρίγωνο με τον Κρόνο στις 21.48 το βράδυ, θα δημιουργήσουν μια ροή και ευκαιρίες να διαχειριστεί τα συναισθήματα της με θάρρος. Με υπευθυνότητα, συνέπεια και οργάνωση όλες αυτές οι ανησυχίες μπορούν να ξεπεραστούν.  

Ας δούμε όμως παρακάτω αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια και μην ξεχνάτε να βλέπετε το ζώδιο του  Ωροσκόπου και της Σελήνης  σας.

Κριός 

Σας κυριεύει ένα άγχος και φόβος  για θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας και όλο αυτό σας δημιουργεί την επιθυμία να ελέγχετε τα πάντα και τους πάντες γύρω σας. Διαχειριστείτε με θάρρος και ψυχραιμία  τις καταστάσεις  γιατί αυτό  θα σας δώσει τη δυνατότητα να ηρεμήσετε και να πράξετε τα δέοντα. Αν μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας θα έχετε τη δυνατότητα να σκεφτείτε ήρεμα και να οργανώσετε το πώς θα επωφεληθείτε από το κοινωνικό σας περιβάλλον ενισχύοντας έτσι και την κοινωνική σας θέση. 

Ταύρος

Πιέσεις και εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον σας αποσυντονίζουν συναισθηματικά και πρακτικά. Μια πρόταση από τους ανωτέρους σας για μια μετεκπαίδευση στο εξωτερικό ή και ένα επαγγελματικό ταξίδι  σας προκαλεί αρχικά μεγάλο άγχος. Μήπως να το σκεφτείτε καλύτερα; Ίσως τελικά αυτή να είναι η κατάλληλη ευκαιρία να δείξετε τη μαχητικότητα σας και τις δυνατότητες  που έχετε.

Θα μπορέσετε να κάνετε  νέες γνωριμίες και να ενταχθείτε σε νέες κοινωνικές ομάδες … και που ξέρετε… όλο αυτό μπορεί να ανοίξει καινούργιες πόρτες…

Δίδυμοι

Αισθάνεστε μεγάλη πίεση στην καθημερινότητά σας και όλο αυτό σχετίζεται και με το γεγονός ότι πρέπει να συνεργάζεστε και με άλλους προκειμένου να φέρετε εις πέρας θέματα που αφορούν στα εργασιακά σας καθήκοντα. Βρείτε τρόπους να εκτονωθείτε… συναισθηματικά, σεξουαλικά (γιατί όχι…) έτσι θα σας δοθεί η ευκαιρία να συντονιστείτε, να οργανωθείτε και να  … ‘εκμεταλλευτείτε’ πρόσωπα που εκ πρώτης  θεωρούσατε ότι σας δημιουργούν προβλήματα. Μην ξεχνάτε το στόχο σας και σ αυτή τη φάση δεν είναι άλλος από την καριέρα σας και την κοινωνική σας εικόνα.

Καρκίνος 

Η εμμονή σας με τα παιδιά να είστε σίγουροι ότι θα σας προκαλέσει συγκρούσεις και εντάσεις με το/τη σύντροφο. Εκτός και αν δεν είναι τα παιδία το θέμα και κάτι άλλο ταράξει τα νερά στη σχέση σας… Εγώ θα σας πρότεινα, αν νιώθετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε και να διασκεδάσετε βρε παιδί μου, να το χειριστείτε διπλωματικά και να βάλετε και τους συντρόφους σας στο παιχνίδι. Οργανώστε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και θα δείτε πόσο γρήγορα θα αλλάξει το σκηνικό και θα μπουν καινούργιοι κανόνες στο παιχνίδι… 

Τα 12 ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου
Τα 12 ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου

Λέων

Συναισθηματικές εντάσεις μέσα στο οικογενειακό  περιβάλλον πιέζουν την καθημερινότητά σας και σας οδηγούν στην απομόνωση. Θα ήταν καλύτερα όμως αντί να κλειστείτε στον εαυτό σας να κάνετε εργασιοθεραπεία. Θα έχετε έτσι την ευκαιρία να ξεφύγετε και να αντιμετωπίσετε με θάρρος τις όποιες καταστάσεις σας δημιουργούν προβλήματα. Έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε συναισθηματικές και οικονομικές δυσκολίες που σας έχουν δημιουργήσει τρίτα άτομα και να αποδείξετε την αξία σας με πράξεις. 

Παρθένος 

Αισθάνεστε μια συναισθηματική πίεση από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και όλο αυτό επηρεάζει τον τρόπο που επικοινωνείτε με τα παιδιά σας ή με τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ παράλληλα ρουφάει την δημιουργικότητά σας.  Δώστε  όμως μια ευκαιρία και αφεθείτε στη χαρά της επαφής και της δημιουργίας  γιατί θα σας βοηθήσει να ανυψωθείτε  πνευματικά. Διαχειριστείτε με υπευθυνότητα τον εαυτό σας και θα δείτε να βελτιώνονται και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Ζυγός 

Οι οικονομικές υποχρεώσεις που δημιουργούνται μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον σας αγχώνουν και σας δημιουργούν συναισθηματική πίεση, άγχος και ανασφάλεια. Η δυναμική διαχείριση των οικογενειακών θεμάτων θα δώσει την ευκαιρία για μια νέα πιθανή συνεργασία η οποία με υπεύθυνη οργάνωση και διαχείριση από εσάς θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αποδώσετε καλύτερα στο εργασιακό σας περιβάλλον, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σκορπιός 

Βιώνετε μια συναισθηματική ένταση και ένα μπλοκάρισμα στην καθημερινότητά σας που σας κάνει να θέλετε να πάρετε τα βουνά… πιέσεις από αδέλφια; Πιέσεις από συγγενείς; Από όπου κι αν είναι μην τα παρατάτε. Έχετε την ευκαιρία να επιβληθείτε σε ανθρώπους και καταστάσεις, να βάλετε τα όριά σας και να ξεπεράσετε όλες αυτές τις συναισθηματικές  δυσκολίες στις οποίες σας υποβάλουν. Βγείτε έξω να διασκεδάσετε ή περάστε όμορφο χρόνο με τα παιδιά σας… είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία!!!

Τα 12 ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου
Τα 12 ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου

Τοξότης 

Μάλλον ξεφαντώσατε τις γιορτές και τώρα σας έχουν πιάσει οι ανασφάλειές σας για τα οικονομικά σας και προτιμάτε να κλειστείτε στον εαυτό σας. Κακός… δεν σας ταιριάζει όλο αυτό. Με δυναμική και καλή διαχείριση των οικονομικών σας θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις και να επανέλθετε σε φάση δημιουργική. Αρκεί να οργανωθείτε και να διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας και σίγουρα θα έχετε και την κατάλληλη υποστήριξη από το οικογενειακό σας περιβάλλον σε όλο αυτό…. αρκεί να το ζητήσετε…

Αιγόκερως 

Η συναισθηματική σας εμπλοκή με φίλους ή ομάδες σας έχει δημιουργήσει μεγάλη πίεση και γι αυτό τα βάζετε με τον εαυτό σας , ενώ έχετε μπει σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Αντί να το κάνετε αυτό, σκεφτείτε ότι έχετε την ευκαιρία να προβάλετε δυναμικά τον εαυτό σας. Η υπευθυνότητα, η συνέπεια και το οργανωτικό  πνεύμα μπορεί να σας βοηθήσουν  να βάλετε νέες βάσεις στις καθημερινές σας δοσοληψίες και να προάγει το επικοινωνιακό σας ταλέντο. 

Υδροχόος 

Η συναισθηματική πίεση που βιώνετε προκειμένου να διαχειριστείτε θέματα που αφορούν στην κοινωνική σας εικόνα  σας δημιουργεί μεγάλη εσωτερική ένταση και καταλήγετε να κλείνεστε στον εαυτό σας. Αδράξτε την ευκαιρία και βγείτε από το καβούκι σας… το επαναστατικό σας  μυαλό θα βρει τον τρόπο να επικοινωνήσει τα θέλω του. Φτάνει να το επιθυμείτε … Έχετε την ικανότητα να ξεπεράσετε τις συναισθηματικές σας ανησυχίες και να αναδυθεί πάλι η αυτοπεποίθησή σας. 

Ιχθύες 

Η επαφή με άτομα ή ομάδες από το εξωτερικό σας δημιουργεί  μεγάλη συναισθηματική ένταση και μπορεί να έχετε την επιθυμία να ελέγξετε ότι σας βγάζει από τα γνωστά σας πλαίσια. Έχετε την ευκαιρία να δείξετε το δυναμισμό σας και να ξεπεράσετε τις συναισθηματικές σας ανησυχίες. Βάλτε τα όριά σας και επαναπροσδιορίστε τον εαυτό σας σε σχέση με όλους αυτούς και τις απαιτήσεις τους.

Πηγή: christosarchos

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ