Η Αφροδίτη στις 29 του Σεπτέμβρη μπαίνει στο Ζυγό και θα βοηθήσει 4 ζώδια να έχουν σημαντικές επιτυχίες και δυνατότητες εξέλιξης.

Ο έγκριτος αστρολόγος, Χρήστος Άρχο

Από τον Χρήστο Άρχο.

Ζυγός: Ο Ζυγός θα ευεργετηθεί περισσότερο μιας και θα έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να πετύχει μία ανανέωση στις σχέσεις του αλλά και να μπορέσει να πετύχει αν είναι μόνος του τη δημιουργία μιας καινούριας σχέσης η οποία θα είναι πολύ υποσχόμενη. Η Αφροδίτη μπορεί αν φέρει και κέρδη στη δουλειά ενός Ζυγού οπότε θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να έχει αυξήσεις που θα τον βοηθήσουν περισσότερο στην οικονομική του κατάσταση.

Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι θα καταφέρνουν να εκφράσουν την δημιουργικότητα τους και να μπορέσουν να επιτύχουν κάποιους στόχους τους που είχαν εμπόδια μέχρι στιγμής. Είναι μία περίοδος σημαντικής επιτυχία αν καταφέρουν να εκφράσουν τον εαυτό τους ενώ η θέση της Αφροδίτης θα τους βοηθήσει και να φλερτάρουν σημαντικά κάνοντας σημαντικά βήματα στο να φτιάξουν τη διάθεση τους.

Υδροχόος: Για τους Υδροχόου αυτή είναι μία περίοδος διαλλείματος από τις μεγάλες εντάσεις και πιέσεις. Είναι μία περίοδος που μπορείτε να βάλετε κάποια πλαίσια στην εργασιακή ταλαιπωρία και να μπορέσετε να βάλετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας. Τυπικά η θέση της Αφροδίτης εκεί είναι ευνοϊκή για θέματα σπουδών και για ταξίδια στο εξωτερικό.

Κριός: Η εύνοια θα είναι ιδιαίτερα σημαντική τις πρώτες μέρες της εισόδου της Αφροδίτης στο Ζυγό καθότι εκεί με το Δία θα υπάρξει μία σημαντική αντίθεση που θα φέρει ανάπτυξη και σημαντικούς έρωτες. Σε συνδυασμό και με τη Νέα Σελήνη που έγινε λίγες μέρες πριν αυτή η περίοδος υπόσχεται στους Κριούς σημαντικές και καλές συνεργασίες ενώ μπορεί να οδηγήσει και σε μεγάλες σχέσεις που θα σας συνεπάρουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ