Το ζώδιο των Ιχθύων είναι μία αγαπημένη θέση για την Αφροδίτη, διότι εκεί βρίσκεται σε έξαρση. Αυτό σημαίνει ότι ο πλανήτης της αγάπης ανεβαίνει σε «βάθρο», ώστε αυτά που εκπροσωπεί να λάμψουν σε όλο τους το μεγαλείο.

Ευαισθησία και καλοσύνη

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 27/01/2023 έως τις 19/02/2023 και κατά τη διάρκεια της διέλευσης της από αυτό το μεταβλητό ζώδιο θα επιθυμούμε βαθύτερες και ουσιαστικές σχέσεις που να δίνουν νόημα στη ζωή μας. Η συναισθηματική και άκρως ευαίσθητη πλευρά αυτού του ζωδίου μάς διδάσκει για την αγάπη χωρίς όρια, τη βαθιά κατανόηση και την ψυχική εγγύτητα.

Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση αγγίζει και λιώνει ακόμη και τις σκληρότερες καρδιές με την ευαισθησία και την καλοσύνη της, ενώ ταυτόχρονα παραμερίζει το «εγώ» που είναι το εμπόδιο ανάμεσα στην ολοκληρωτική και απόλυτη ένωση των ψυχών. Όταν το τραγούδι της Αφροδίτης-σειρήνας κυριαρχεί, κάποιος μπορεί να χαθεί στον κόσμο της ονειροπόλησης και του απόλυτου ρομαντισμού.

Αφροδίτη

Η Άση Μπήλιου αναλύει τις αλλαγές που θα φέρει η Αφροδίτη στους Ιχθύς

Για αυτό τον λόγο πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να μην οδηγηθούμε σε χίμαιρες, καθώς η φαντασία μπορεί να μας παραπλανήσει και να ωραιοποιούμε καταστάσεις που δεν είναι ρεαλιστικές ή επωφελείς. Οδηγός μας πρέπει να είναι το φως, η αλήθεια, το αγαθό και όλα αυτά να λειτουργήσουν σαν πυξίδα ώστε να μη χαθούμε στο πέλαγος της ζωής. 

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ