Η σεξουαλικότητα ενός ατόμου είναι ένα μείγμα πάθους, αισθησιασμού και συναισθημάτων. Κάποια ζώδια έχουν όλα τα παραπάνω σε μεγαλύτερη δόση.

Ορισμένοι άνθρωποι, δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό, δίνουν μεγάλη βάση στη σεξουαλικότητα του παρτενέρ τους και εκπέμπουν κάποια στοιχεία που μαγνητίζουν τους άλλους.

Προφανώς, όλοι οι άνθρωποι έχουμε διαφορετικά χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά μας, αλλά υπάρχουν κάποια ζώδια που εκπέμπουν μία φοβερή σεξουαλική ενέργεια.

Άση Μπήλιου: Τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν τον Νοέμβριο

ΛΕΩΝ

Οι λέοντες έχετε μια μοναδική σχέση με το σώμα σας. Θέλετε να σας κρατούν και να σας αγγίζουν. Ανεξάρτητα από το τι κάνετε, είτε πρόκειται για σεξουαλικά παιχνίδια είτε για σχέση, σας αρέσει να βεβαιωθείτε ότι εσείς και ο σύντροφός σας είστε όσο το δυνατόν πιο κοντά σωματικά. Θυμηθείτε να επικοινωνείτε και να δείξετε στον σύντροφό σας ακριβώς πού να σας αγγίξει και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε τον καλύτερο χρόνο. Μην ξεχάσετε να τους ρωτήσετε επίσης τι τους αρέσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για την σεξουαλικότητά τους οπότε δεν αποτελεί έκπληξη η παρουσία τους στην κατηγορία με τα πιο σεξουαλικά ζώδια. Οι Σκορπιοί λαχταρούν τη στοργή και την οικειότητα, που σημαίνει ότι τους αρέσει να δίνουν στον σύντροφό τους το 100% και δεν τα παρατούν μέχρι να ικανοποιηθούν. Θέλουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι σύντροφοί τους να περάσουν υπέροχα. Παιχνίδια; Γιατί όχι! Το μόνο σίγουρο είναι ότι μαζί τους, θα περάσετε τέλεια!

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι πολύ διεκδικητικοί όταν πρόκειται για τη σεξουαλική επαφή. Τους αρέσει να ασχολούνται με τις επιχειρήσεις, να ικανοποιούν τις ανάγκες τους και να διασκεδάζουν χωρίς να νιώθουν ενοχές. Εάν είστε Κριός, είστε ειδικός στα σεξουαλικά παιχνίδια και γνωρίζετε ακριβώς τι θέλει ο σύντροφός σας. Ο Κριός είναι το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να αναλάβει την ευθύνη κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής επαφής και να διασκεδάσει περισσότερο. Είστε αυτός που ξεκινάτε, κάτι που συχνά εντυπωσιάζει τους παρτενέρ σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ