Υπάρχουν κάποια ζευγάρια ζωδίων που ταιριάζουν περισσότερο από άλλα και, κυρίως κάτω από δύσκολες συνθήκες, μπορούν να έρθουν ακόμα πιο κοντά. Για παράδειγμα τα ζώδια της γης και του αέρα, αν συνδυαστούν σε μία σχέση, μπορούν να έρθουν πολύ κοντά το ένα με το άλλο και να συνδεθούν συναισθηματικά, ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά τα ζευγάρια ζωδίων.

Υδροχόος – Τοξότης

Παρότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός μοιάζει οξύμωρος, τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα μπορούν αν εκτιμήσουν ιδιαίτερα το διαφορετικό που φέρει το καθένα από αυτά τα ζώδια σε μία σχέση. Ο Τοξότης έχει χιούμορ και μπορεί να πάρει και να δώσει γνώση σε άλλους, κάτι το οποίο εκτιμά ιδιαίτερα ένας Υδροχόος. Από την άλλη, ο αντισυμβατικός Υδροχόος θα εμπνεύσει τον Τοξότη ώστε να σκεφτεί μεγαλύτερα πράγματα από αυτά που ήδη σκέφτεται.

Καρκίνος – Αιγόκερως

Ο Καρκίνος επιζητά τη σταθερότητα σε μία σχέση και ο Αιγόκερως μπορεί να του την προσφέρει. Κάτω από δύσκολες συνθήκες, τονίζονται οι διαφορές τους και αυτό βοηθάει μία σχέση στο να γίνει πιο βαθιά και συναισθηματική. Τα ετερώνυμα άλλωστε… έλκονται. Ο ευαίσθητος και συναισθηματικός Καρκίνος μπορεί να βοηθήσει τον εργατικό Αιγόκερο να χαλαρώσει, ενώ ο Αιγόκερως θα εμπνεύσεις τον Καρκίνο να συντονιστεί περισσότερο με τα μακροπρόθεσμα σχέδιά του.

Ιχθύς – Σκορπιός

Τα δύο αυτά ζώδια του νερού θριαμβεύουν στον φανταστικό τους κόσμο, οπότε όταν βρίσκονται σε σχέση μεταξύ τους, έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τα άδυτα του εσωτερικού τους κόσμου. Τα δύο αυτά ζώδια επικοινωνούν με ένα είδος συναισθηματικής τηλεπάθειας και όταν βρεθούν κάτω από δύσκολες συνθήκες, η αγάπη τους μεγαλώνει διότι απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Επίσης ο Σκορπιός και ο Ιχθύς βρίσκουν συνήθως μία αίσθηση ασφάλειας ο ένας στον άλλο, κάτι που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ