Κανείς δεν είναι τέλειος και φυσικά το κάθε ζώδιο έχει τα δικά του ελαττώματα και γι’ αυτό πρέπει να αγαπάμε τον άλλο έτσι όπως είναι.

Υπάρχουν ζώδια που παίρνουν γρήγορα αποφάσεις και είναι κάποια άλλα που θέλουν τον χρόνο τους προκειμένου να καταλήξουν στην σωστή επιλογή.

Ας δούμε αναλυτικά ποια ζώδια είναι αναποφάσιστα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι δε θέλουν να χάσουν. Δεν μπορούν απλά να επιλέξουν τα πάντα και να δουν τι θα συμβεί; Συχνά νιώθουν πιεσμένοι που πρέπει να λάβουν μία απόφαση κάτι που κάνει τη λήψη αποφάσεων ακόμη πιο δύσκολη.

Οι Δίδυμοι θέλουν να συζητούν την απόφαση με άλλους και να παίρνουν τη γνώμη τους. Ενδιαφέρονται πραγματικά για τις απόψεις των άλλων σχετικά με το τι πρέπει να αποφασίσουν. Χρειάζεται ένα ολόκληρο χωριό για να βοηθήσει τον Δίδυμο να πάρει μια απόφαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι τείνουν να παίρνουν τις περισσότερες αποφάσεις τους με βάση τα συναισθήματά τους, αλλά κάποιες αποφάσεις είναι καλύτερες εάν δεν εμπλέκονται τα συναισθήματα. Συστηματικά ακούν την καρδιά τους αντί για τη λογική και είναι πολύ ευαίσθητοι στο τι μπορεί να σημαίνουν οι αποφάσεις τους για κάποιον που αγαπούν.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων έχει την τάση να λαμβάνει υπόψη όλους όσους προσπαθούν να πάρουν μια απόφαση. Περιπλέκουν τις απλές αποφάσεις και κάνουν τις εύκολες να μοιάζουν ακατόρθωτες.

Δε θέλουν να αποφασίσουν κάτι το οποίο μπορεί να είναι καλό γι’ αυτούς αλλά κακό για κάποιον άλλον – θέλουν οι αποφάσεις τους να είναι καλές για όλους. Κάθε ηγέτης έχει τους συμβούλους του, γιατί όχι και οι Λέοντες;

ΖΥΓΟΣ

Ένας από τους λόγους που οι Ζυγοί δυσκολεύονται να πάρουν μια απόφαση είναι επειδή θέλουν να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μπορεί να είναι έτοιμοι να αποφασίσουν για κάτι και στη συνέχεια να διστάσουν αναλογιζόμενοι πως ίσως δεν είναι μια καλή επιλογή.

Κάνουν πάντα δεύτερες σκέψεις και μπορούν να βρουν εναλλακτικές λύσεις για κάθε τους απόφαση. Είναι προσεκτικοί και δυσκολεύονται να ζήσουν με τις αποφάσεις τους.

Δε θέλουν να αποφασίσουν για κάτι που μπορεί να πληγώσει κάποιον άλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης τείνει να ταλαντεύεται όταν παίρνει αποφάσεις. Πηγαίνουν μπρος και πίσω, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις επιλογές τους και προσπαθώντας να πάρουν την καλύτερη απόφαση.

Ακόμη κι όταν έχουν αποφασίσει κάτι, συχνά θέλουν να κάνουν κάτι παραπάνω, επειδή, ενώ μπορεί να τους είχε πάρει μόλις ένα λεπτό για να αποφασίσουν κάτι, το μετανιώνουν σχεδόν αμέσως και αισθάνονται πως πρέπει να αρχίσουν τη διαδικασία ξανά από την αρχή.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες πιστεύουν ακράδαντα στις δεύτερες σκέψεις. Ωστόσο, δεν έχουν όλες οι αποφάσεις εναλλακτικές λύσεις. Εάν λάβουν μία απόφαση για κάτι που είναι μόνιμο, μπορεί να περάσουν όλη τους τη ζωή μετανιώνοντάς το. Θα πάρουν μία απόφαση, μετά θα την αλλάξουν και μετά θα την αλλάξουν και πάλι.

Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα εξαντλητικό για τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους. Αν και οι Ιχθύες είναι πολύ διαισθητικοί, δεν ακούνε πάντα τη συμβουλή που τους δίνει η εσωτερική φωνή τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ