Δείτε ποια ζώδια θα περάσουν ονειρεμένες μέρες στο τέλος του μήνα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου!

Στο τέλος του Φεβρουαρίου 2023 κρύβεται ένα υπέροχο τριήμερο Αποκριάς ιδιαίτερα για 4 ζώδια. Φυσικά ισχύει και για τους ωροσκόπους σας αυτό, ανεξαρτήτως ζωδίου. Πράγματι οι αστρολογικές συνθήκες εναρμονίζονται με τη γιορτή της Αποκριάς και είναι σχετικά πιο ήπιες και πιο ταξιδιάρικες. Η Σελήνη από το πρωί της Παρασκευής θα περάσει στο ζώδιο της έξαρσης της, δηλαδή στο ζώδιο που αγαπά περισσότερο να βρίσκεται, στον Ταύρο, κάνοντας τις μέρες μέχρι την Κυριακή ιδανικές για να το ρίξουμε έξω και να ικανοποιήσουμε τις αισθήσεις μας. Άλλωστε είναι οι πρώτες Απόκριες μετά από 3 χρόνια περιορισμών και δυσκολιών λόγω της πανδημίας.

Άση Μπήλιου

Δείτε ποια ζώδια θα περάσουν ονειρεμένες μέρες στο τέλος του μήνα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου!

Η Σελήνη στον Ταύρο αγαπά το καλό φαγητό, το καλό κρασί, τις τέχνες, το άγγιγμα, τη συντροφικότητα και κυνηγά τις γήινες απολαύσεις με κάθε τρόπο. Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει και στη διάρκεια της Καθαράς Δευτέρας. Οι μεταμφιέσεις με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων θα είναι αν μη τι άλλο ευρηματικές και οι περισσότεροι θα είναι πρόθυμοι να ντυθούν κάτι ξεχωριστό, αφού θα υπάρχει παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα.

Τα εξάγωνα της Σελήνης με την Αφροδίτη, τον Δία και το τρίγωνο με τον Ερμή, θα μας κάνουν να ονειρευόμαστε ταξίδια, εκδρομές, εξόδους και διασκεδάσεις με τους φίλους μας. Τα ζώδια που θα το ευχαριστηθούν περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι, οι Κριοί και οι Ιχθύες.

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ