Οι ερωτικές προβλέψεις είναι μία κατηγορία που ενδιαφέρει αρκετά τον καθένα μας. Η Άση Μπήλιου αναλύει ξεχωριστά πώς θα είναι η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο!

ρισκόμαστε στον απόηχο της Πανσελήνου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο ζώδιο του Λέοντα και ίσως χρειαστούν ακόμα μερικές ημέρες μέχρι να ηρεμήσει εντελώς η κατάσταση, ειδικά εάν ανήκετε στα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου. Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 06/02/2023, μια όψη η οποία θα κατευνάσει τα πνεύματα αφού θα φέρει περισσότερη κατανόηση μέσα στις σχέσεις.

Η Άση Μπήλιου αναλύει τις ερωτικές μας προβλέψεις!

Θα ειπωθούν λόγια που θα γλυκάνουν την καρδιά μας, θα μας ανακουφίσουν και θα νιώσουμε την επιθυμία να εκφράσουμε όσα νιώθουμε για τους άλλους. Στις 08/02/2023 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει απρόσμενες γνωριμίες ή ξαφνικές συναντήσεις που θα μας χαροποιήσουν. Η ημέρα αυτή είναι ιδανική για ραντεβού ή για επαφές με άτομα τα οποία θα μας προσφέρουν έξαψη και ενθουσιασμό. Στις 10/02/2023 ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι μας.

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ