Η αγαπημένη αστρολόγος Άση Μπήλιου κάνει τις προβλέψεις της στην εκπομπή «Breakfast @ Star» και αποκαλύπτει πώς θα μας επηρεάσει η Σελήνη στον Σκορπιό.

Σύμφωνα με την αγαπημένη αστρολόγο, στις 25 Οκτωβρίου 2022 θα ξεκινήσει το δεύτερο σετ εκλείψεων της φετινής χρονιάς, το πρώτο ήταν πριν έξι μήνες περίπου, και ήρθε η ώρα για το σύμπαν να πατήσει το γκάζι και να ξεκινήσουν οι αλλαγές μεγάλης κλίμακας στη ζωής μας.

Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει πώς μας επηρεάζει η Σελήνη στον Σκορπιό

Η συγκεκριμένη έκλειψη είναι Ηλιακή και πραγματοποιείται στο μεταμορφωτικό ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι σιγά σιγά θα δούμε τον κόσμο να αλλάζει, να «σβήνει» και να αναγεννάται σε ένα διαφορετικό πλαίσιο. Οι αλλαγές θα συμβούν σε συλλογικό και κοινωνικό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό, αφού με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κληθούμε να εξελιχθούμε, να αφήσουμε πίσω μας το φθαρμένο και το παλιό και να κάνουμε μια νέα αρχή, ο καθένας στον τομέα που τον επηρεάζει η συγκεκριμένη έκλειψη.

 «Βρισκόμαστε στον απόηχο της έκλειψης που σημαίνει ότι η Σελήνη είναι ακόμα στον σκορπιό. Ούτως ή άλλως, η Σελήνη στον σκορπιό δεν είναι ακριβώς η αγαπημένη της θέση. Σε άλλα ζώδια ταιριάζει περισσότερο. Η Σελήνη στον σκορπιό πηγαίνει στα σκοτεινά ύδατα του ζωδίου αυτού. Έχει ένα μεγαλύτερο βάρος είτε σε συναισθηματικό, είτε σε ψυχολογικό επίπεδο.» ανέφερε η Άση Μπήλιου στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star Channel. Και συνέχισε: «Μπορεί αυτόν τον καιρό, να νιώθουμε βαριά την ατμόσφαιρα γύρω μας. Θέλει λοιπόν προσοχή.».

Η Άση Μπήλιου όμως, μίλησε και για την ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης μέρας: «Σήμερα όμως, κάνει όψεις η Σελήνη και με τον Ουρανό και με τον Κρόνο που σημαίνει ότι μπορεί να έχουμε κάποια απρόοπτα, κάποιες εκπλήξεις. Όχι κάτι πολύ σοβαρό, αλλά αυτά τα απρόοπτα που μας νευριάζουν και μας ενοχλούν. Μπορεί από πλευράς όψεων να μην είναι η πιο ευχάριστη μέρα- Σαφώς οι επόμενες θα είναι καλύτερες και γι’ αυτούς που ετοιμάζονται να ταξιδέψουν ή γι’αυτούς που θέλουν να κάνουν μία εκδρομή.».

«Έχουμε μπροστά μας μία ακόμα σεληνιακή έκλειψη. Άρα σιγά σιγά βαδίζουμε στο μέσο των εκλείψεων που σημαίνει ότι όλες οι μέρες έχουν έναν μικρό επηρεασμό. Παρόλα αυτά η σημερινήξ είναι αυτή που ο καθένας από εμάς θα πρέπει να προσέχει περισσότερο.», είπε η Άση Μπήλιου και ολοκλήρωσε τα όσα αφορούν την είσοδο της Σελήνης στον σκορπιό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ