Η Άση Μπήλιου, η αστρολόγος που οι προβλέψεις της πάντα βγαίνουν αληθινές, υποστηρίζει ότι βαδίζουμε προς το τέλος μιας εποχής και την ανατολή μιας άλλης που θα έρθει με τις σημαντικές πλανητικές αλλαγές του 2023.

Στο asibiliou.gr αναλύει το τι θα συμβεί το μήνα Νοέμβριο, καθώς είναι η αρχή του τέλους ενός κύκλου που άνοιξε στην πραγματικότητα το 2008. Σε πλανητικό επίπεδο άλλωστε όλα εκεί παραπέμπουν… στο κλείσιμο ενός μεγάλου κεφαλαίου. Το κλειδί, πάντως, στο να περάσουμε καλύτερα τον Νοέμβριο είναι να αποδεχτούμε ότι κάποια πράγματα δεν είναι στον έλεγχό μας και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ό,τι πραγματικά ελέγχουμε εμείς οι ίδιοι. Η αισιοδοξία και η θετική στάση στα απρόοπτα του Νοεμβρίου, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στον Δεκέμβριο με επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Νοέμβριος αποτελεί ένα διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς που είχε μέχρι τώρα το φθινόπωρο και σας δίνει από τη πρώτη στιγμή του την ευκαιρία να δείτε τη μεγάλη εικόνα της ζωής σας και να σχεδιάσετε τα επόμενα σημαντικά σας βήματα είτε αφορούν την επαγγελματική σας κατεύθυνση, είτε τις σπουδές, είτε ακόμη τα επόμενα βήματα στην προσωπική σας ζωή. Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη θα κινούνται στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον φιλικό σας Σκορπιό, σχηματίζοντας ευνοϊκές όψεις τριγώνου τόσο με τον Δία όσο και με τον Ποσειδώνα που βρίσκονται στους Ιχθύς. Το μόνο δύσκολο σημείο του Νοεμβρίου είναι η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στις 8/11, η οποία θα σας επηρεάσει κάποιες μέρες πριν και μετά. Μολονότι η έκλειψη σχηματίζεται σε ένα φιλικό σας ζώδιο, οι απαιτητικές της όψεις, ειδικά η σύνοδος με τον Ουρανό, μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε ότι φεύγει η γη κάτω από τα πόδια σας με μια ξαφνική αλλαγή ή να ξυπνήσει μέσα σας η δική σας επαναστατική διάθεση. Σημασία έχει αγαπητοί μου Καρκίνοι να είστε εσείς σταθεροί μέσα σας σχετικά με τις επιλογές σας και να μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας επηρεάσει αρνητικά. Πιθανώς με αυτή την έκλειψη να αναρωτηθείτε για τη θέση σας σε μια ομάδα που δουλεύετε μαζί ή ακόμη και για κάποια σχέση με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Αν νιώθετε ότι δεν συντονίζεστε με κάποιο άτομο, είτε σε μια προσωπική είτε σε μια επαγγελματική σχέση, δεν υπάρχει λόγος να καταπιέζεστε. Δεν είναι απίθανο ακόμη να τροποποιηθεί ένας στόχος σας. Κάποιοι μπορεί να επηρεαστείτε έμμεσα από την έκλειψη, αν προκύπτει ας πούμε μια ξαφνική περιπέτεια στη ζωή ενός αγαπημένου φίλου ή συνεργάτη. Από τις 10 ως τις 16 Νοεμβρίου έχει εξαιρετικές όψεις για το ζώδιο σας και μπορεί να αναθερμανθεί η ερωτική σας ζωή ή ακόμη να σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι. Από τα μισά του Νοεμβρίου κι έπειτα εστιαστείτε στα θέματα της δουλειάς, αλλά και της φυσικής σας κατάστασης. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να δείχνει μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα, αλλαγές στην καθημερινότητα της δουλειάς σας, ευκαιρίες να βελτιώσετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση αποκτώντας καλύτερες συνήθειες διατροφής και άσκησης. Οι αγαπημένοι σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν στην προετοιμασία των νέων σας σχεδίων.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο σας από τις 28/10, έστω και για ένα περιορισμένο διάστημα μέχρι την τελική του έξοδο στις 20/12, οπωσδήποτε δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις τον Νοέμβριο ώστε να είστε πιο δημιουργικοί, να βλέπετε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον και να προετοιμάζετε τις επόμενες κινήσεις σας στα επαγγελματικά ή στα προσωπικά σας ζητήματα. Η περίοδος που Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη βρίσκονται στον Σκορπιό δίνει έμφαση στην περιπέτεια, σας ενθαρρύνει να σπάσετε λίγο τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να κάνετε καινούρια πράγματα, αλλά και να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις. Θα είναι ένας ιδιαίτερα κοινωνικός μήνας ο Νοέμβριος για σας, με έμφαση στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Κάποιοι πιθανώς να αποφασίσετε να ξανακαθίσετε στο θρανίο για να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις, να κάνετε ένα μεταπτυχιακό, ή ακόμη να έρθετε σε επαφή με νέους ανθρώπους και άλλες κουλτούρες ταξιδεύοντας ακόμη και στο εξωτερικό. Το πιο απαιτητικό σημείο του Νοεμβρίου είναι οι μέρες που περιβάλλουν τη Σεληνιακή έκλειψη στις 8/11 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Η έκλειψη αυτή σχηματίζει σύνοδο με τον πλανήτη του ξαφνικού και των εκπλήξεων τον Ουρανό και δημιουργεί φορτισμένη ατμόσφαιρα στις επαφές σας με τους άλλους -φίλους, συνεργάτες, στενούς συγγενείς. Καλά θα κάνετε να προσέξετε τα μυστικά σας αυτές τις μέρες, γιατί μπορεί να αποκαλυφθεί κάτι που να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Προσεκτικοί πρέπει να είστε και στις μετακινήσεις σας και σε τυχόν ταξίδια. Από τις 10 ως τις 16 Νοεμβρίου φιλοξενούνται κάποιες από τις πιο τυχερές και ρομαντικές όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες από τον Σκορπιό με τον Δία και τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να ενισχύσετε την ερωτική σας ζωή, να κάνετε γνωριμίες, να σημειώσετε πρόοδο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα επαγγελματικά και κατ’ ουσία η πορεία της καριέρας σας θα σας απασχολήσει με κάθε τρόπο από τα μέσα Νοεμβρίου, καθώς οι πλανήτες θα προχωρούν στον Τοξότη. Πρώτα η Αφροδίτη στις 16/11, μετά ο Ερμής στις 17/11 και ο Ήλιος στις 22/11. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 μπορεί να φέρει απίστευτη στήριξη από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, μια προαγωγή, μια ευκαιρία για κάτι καινούριο ή σε μια διαφορετική καριέρα. Άλλωστε η Νέα Σελήνη συμπίπτει και με την ορθή πορεία του Δία στο ζώδιο σας που ξεκινά στις 23/11.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Νοέμβριος είναι ένας αρκετά πιο ευχάριστος και σίγουρα λιγότερο αγχωτικός μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς μια πλειάδα πλανητών στον Σκορπιό λειτουργούν καταπραϋντικά για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, μετά από ένα πολύ νευρικό φθινοπωρινό δίμηνο που σας κούρασε. Το μόνο απαιτητικό σημείο του Νοεμβρίου είναι η έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στις 8/11 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού που επηρεάζει τις σχέσεις σας σε φιλικό, επαγγελματικό, ακόμη και ερωτικό επίπεδο. Μολονότι πραγματοποιείται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, η σύνοδος της έκλειψης με τον πλανήτη του απροόπτου, τον Ουρανό, ανεβάζει τις πιθανότητες να υπάρξει μια ρήξη ή κάποια ένταση σε μια σχέση, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Όσο κι αν μια τέτοια προοπτική σας φαίνεται δύσκολη στο «τώρα», να ξέρετε ότι θα χαρείτε στο μέλλον. Οι άνθρωποι που απομακρύνονται από τη ζωή μας την περίοδο των εκλείψεων έχουν ολοκληρώσει την αποστολή τους δίπλα μας, όσο κι αν μια τέτοια αλλαγή μπορεί να μας φέρνει σε δύσκολη θέση αρχικά. Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα θα ενισχύσουν τις επαφές σας, θα σας χαρίσουν έμπνευση και καλύτερες ιδέες που μπορείτε να αξιοποιήσετε και στον επαγγελματικό τομέα. Μετά την έκλειψη είναι ένα ιδανικό διάστημα για να προωθήσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία σε θέματα σπουδών και δουλειάς, αλλά να δεχτείτε και τη στήριξη συνεργατών και φίλων. Ωραίο το διάστημα από τις 10 ως τις 16 Νοεμβρίου και για την ερωτική σας ζωή, για να αναθερμάνετε τη σχέση σας, αλλά πιθανώς να κάνετε και νέες γνωριμίες. Άλλωστε μέχρι τις 22/11 θα είστε σε μια ιδιαίτερα εξωστρεφή και κοινωνική διάθεση. Σιγά σιγά μετά τις 16/11 με πρώτη την Αφροδίτη που περνά στον Τοξότη και μετά με τον Ερμή στις 17/11 και τον Ήλιο στις 22/11 θα περάσετε σε ένα πιο κλειστό διάστημα που σας καλεί να βάλετε σε προτεραιότητα την υγεία σας και τις προσωπικές σας υποθέσεις. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 σας ανεφοδιάζει ψυχικά, ευνοεί την προετοιμασία των επόμενων σχεδίων σας, αλλά πιθανώς να δημιουργεί και ένα παρασκήνιο όχι όμως με την αρνητική έννοια. Ίσως κάποιοι σκέφτονται να σας αναθέσουν κάτι στον τομέα που δραστηριοποιείστε. Η Νέα Σελήνη είναι ευνοϊκή και για να βάλετε σε μια τάξη τα θέματα διατροφής, άσκησης, ύπνου και χαλάρωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ