Κάποια ζώδια είναι αρκετά νευρικά και γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όταν συναναστρέφεστε μαζί τους, αφού τσαντίζονται από το πουθενά.

Αυτά τα ζώδια, έχουν αρκετά καλά στοιχεία, αλλά έχουν και κάποια που δεν είναι όπως τα… νεύρα. Άλλωστε, μη ξεχνάμε ότι κανείς δεν είναι τέλειος.

Ας δούμε αναλυτικά ποια ζώδια είναι νευρικά.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παρορμητικός και τσαντίζεται πολύ εύκολα. Όταν συμβεί αυτό, καλό είναι να μην προσπαθήσετε να τον ηρεμήσετε γιατί τότε γίνεται ακόμα πιο έξαλλος. Όταν ηρεμήσει λιγάκι, να του προτείνετε κάτι που θα τον ηρεμήσει σίγουρα, όπως extreme sport, αφού είναι κάτι που του αρέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Καρκινάκι που είναι ευαίσθητο και συναισθηματικό μπορεί να γίνει έξαλλο, όταν δεν του φερθούν έτσι όπως θέλει ή όταν νιώσει να τον πνίγει το δίκιο. Όταν ένας Καρκίνος εκνευριστεί, τοτε καλύτερα να μην βρεθείτε στο δρόμο του, αφού θα σας πάρει κι εσάς η μπάλα.

ΛΕΩΝ

Εδώ τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα, αφού πρόκειται για ένα ζώδιο με ναρκισσιστικά στοιχεία. Ωστόσο, όταν εκνευιστεί δεν θα σκεφτεί εάν είναι σπίτι του ή σε δημόσιο χώρο. Ένας Λέων εάν νιώσει ότι θίγεται ξεσπάει και μάλιστα δεν τον νιάζει εάν όλοι τον κοιτάνε. Σε αυτή την περίπτωση απλά περιμένετε να του περάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός εάν τα πράγματα δεν γίνονται έτσι όπως τα θέλει, θα γίνει έξαλλος και θα το δείξει. Εάν δεις έναν Σκορπιό να αρχίσει να φουντώνει και να βρίσκεται ένα βήμα πριν την έκρηξη, τότε καλό είναι να αποχωρήσεις με ελαφρά βηματάκια διότι δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ