Όλοι χουζουρεύουμε πριν σηκωθούμε από το κρεβάτι, αλλά κάποια ζώδια είναι περισσότερο “χουζούρικα” σε σχέση με κάποια άλλα.

Οι επόμενες μέρες θα έχουν έντονη κακοκαιρία και χιονια και έτσι αυτά τα ζώδια θα κάνουν πάρτι, αφού θα περάσουν όλη μέρα στο κρεβάτι ή τον καναπέ με χουζούρεμα.

Ας δούμε αναλυτικά τα 3 “χουζούρικα” ζώδια:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος μπορεί να είναι όλη μέρα έξω από το σπίτι, αλλά όταν θελήσει να ξεκουραστεί για να γεμίσει τις μπαταρίες του, τότε ένας δεκάωρος ύπνος είναι ότι καλύτερο για εκείνον. Φυσικά, όταν αποφασίσει πώς θέλει να χουζουρέψει δεν θέλει να τον ενοχλήσει κανείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι της τάξης και της δουλειάς και με ότι καταπιάνονται αφιερώνουν αρκετό χρόνο. Όποιος ανήκει σε αυτό το ζώδια, θέλει να έχει τον χώρο και τον χρόνο του και όταν αποφασίζει να ξεκουραστεί να μην τον εμποδίζει τίποτα. Ένας καλός ύπνος είναι αυτό που προτιμά ένας Παρθένος και φυσικά όταν ξυπνήσει δεν θα σηκωθεί αμέσως από το κρεβάτι του, αφού πρώτα θέλει να χουζουρέψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένα από τα πιο δραστήρια ζώδια που λατρεύει τα ταξίδια και θέλει να είναι μονίμως σε κινήση. Ωστόσο, δεν λέει “όχι” στο χουζούρεμα, γι’ αυτό όταν βάλει ξυπνητήρι φροντίζει να το βάλει ένα τεταρτάκι νωρίτερα για να έχει τον χρόνο του, αφού δεν του αρέσει να σηκώνεται αμέσως από το κρεβάτι του.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς θέλει την ησυχία του. Όταν αποφασίσει να “κατεβάσει ρολά” για να ξεκουραστεί δεν θέλει να του μιλάει κανείς. Όταν χαλαρώνει κάνει focus σε αυτό και δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ