Ζώδια: Ο σοβαρός και πειθαρχημένος Κρόνος μέσα από αυτήν την όψη με το πιο ανάλαφρο και αισιόδοξο ζώδιο των Διδύμων, θα φέρει μια τάση για αρνητικές σκέψεις. 

Στις 12 Ιουνίου ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων κάνει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο που είναι στους Ιχθύς, στη 19η  μοίρα,  επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του δευτέρου δεκαημέρου και προκαλώντας την αίσθηση ότι κάτι μας βαραίνει και μας εμποδίζει.

Eρμής τετράγωνο Κρόνος στις 12 Ιουνίου: Ποια ζώδια θα αισθανθούν ότι κάτι τους «βαραίνει»
Eρμής τετράγωνο Κρόνος στις 12 Ιουνίου: Ποια ζώδια θα αισθανθούν ότι κάτι τους «βαραίνει»

Το επικοινωνιακό και κατά τ’ άλλα ευέλικτο ζώδιο των Διδύμων έρχεται σε τριβή με τις αυστηρές και περιοριστικές ποιότητες του πλανήτη Κρόνου, κάτι που ενδέχεται να δυσχεράνει όχι μόνο τις επαφές μας και τις συζητήσεις μας με τους άλλους, αλλά και τον ίδιο των τρόπο που σκεφτόμαστε. 

Πιθανώς, λοιπόν, να υπάρξει ασυνεννοησία, έλλειψη αλληλοκατανόησης, καθώς οι στάσεις μας θα γίνουν πιο δυσαρμονικές και άκαμπτες.

Ο σοβαρός και πειθαρχημένος Κρόνος, ναι μεν είναι απαραίτητος για να μάθουμε, για να δομήσουμε και να τακτοποιήσουμε τη ζωής μας, όμως μέσα από αυτήν την όψη με το πιο ανάλαφρο και αισιόδοξο ζώδιο των Διδύμων, θα φέρει μια τάση για αρνητικές σκέψεις. 

Ίσως έρθουμε αυτές τις μέρες αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες, είτε σε σχέση με τους άλλους, είτε σχετικά με τον ίδιο μας τον εαυτό. Με αυτήν την ενέργεια μπορεί εύλογα να υπάρξει μια γενικότερη αίσθηση βάρους, καθώς θα πρέπει να πασχίσουμε για να βάλουμε σε τάξη αυτά που θέλουμε να επικοινωνήσουμε στους άλλους, αλλά και θα χρειαζόμαστε περισσότερη ενέργεια για να υπάρξει συνεννόηση. 

Ακόμη, κάποια από τα σχέδιά μας ενδέχεται να αναχαιτιστούν σε αυτή τη φάση. Στην άλλη όψη του νομίσματος, η όψη αυτή μπορεί να μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε σε πιο πρακτικά θέματα και να σοβαρευτούμε σχετικά με τα πράγματα που είναι σημαντικά για εμάς. 

Μπορεί, για παράδειγμα, να αποκτήσουμε μεγαλύτερη επίγνωση σχετικά με το πόσο χρόνο και προσπάθεια θα χρειαστεί για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε πολλά σε αυτή τη ζωή, αλλά τώρα είναι η ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να δεσμευτούμε ως προς την εκπλήρωση των επιθυμιών και των στόχων μας.

Αν δεν γνωρίζουμε τι είναι τελικά αυτό που θέλουμε, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να στοχαστούμε πάνω σε αυτό. Ερωτήσεις όπως: «Τι θέλω να κάνω και πόσο διατίθεμαι να προσπαθήσω για να το πετύχω αυτό; Πώς θα το πετύχω και πόσος χρόνος θα χρειαστεί;, μπορεί να είναι εξαιρετικά αποδοτικές κάτω από την ενέργεια αυτής της όψης. 

Eρμής τετράγωνο Κρόνος στις 12 Ιουνίου: Ποια ζώδια θα αισθανθούν ότι κάτι τους «βαραίνει»

Ακόμη και αν δεν έχουμε τις απαντήσεις αυτή τη στιγμή, δεν πειράζει. Ίσως χρειαζόμαστε πρώτα να επιβραδύνουμε τη δράση μας και να συγκροτήσουμε τη σκέψη μας, επικεντρώνοντας την προσοχή μας σε ό,τι έχουμε ήδη καταφέρει και μην αφήνοντας τον εαυτό μας να ενδώσει στην αρνητικότητα.  

Προσοχή επίσης θέλει στην οδήγηση, και ειδικότερα στον τρόπο που μετακινούμαστε.  Ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις ή δυσκολίες,  σε σχέση με ταξίδια.

Και αν τα πράγματα μοιάζουν πολύ βαριά, ας στρέψουμε το βλέμμα σε ό,τι θρέφει την ψυχή μας και οι λύσεις θα έρθουν. Ας θυμόμαστε πως η κατάσταση αυτή είναι προσωρινή και ας πειθαρχήσουμε τον νου και τα λόγια μας στο όμορφο και το καλό όσο περισσότερο μπορούμε!

Υπενθυμίζουμε πώς οι αστρολογικές ερμηνείες, γίνοναι με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου πώς αυτό διαφέρει ανάλογα με τον προσωπικό χάρτη του καθενός. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Κριός

Μια μέρα έντονη για σας , καθώς πρέπει να βρείτε τον τρόπο να αποφορτίσετε την εσωτερική σας ένταση.  Μια επαφή με άτομο ή άτομα που κυρίως είναι προγραμματισμένη, δείχνει πώς έχει κάποιες δυσκολίες στον τρόπο συνεννόησης.
Κυρίως όμως έχει ένα κρυφό χαρακτήρα και μπορεί να χρειαστεί να μάθετε μια πληροφορία που θα μείνει στο παρασκήνιο. Ίσως και κάποιοι να κάνετε κάποιες εξετάσεις για την υγεία σας.  Η μέρα γενικά για σας, θα είναι διφορούμενη, καθώς θα πρέπει να πετύχετε ένα στόχο , αλλά αυτό θα γίνει μέσα από δυσκολία.

Ταύρος

Προβληματίζεστε για αλλαγές σε σχέση με τα οικονομικά σας. Η αυτοπεποίθησή σας, περνάει μια μικρή κρίση καθώς πρέπει να πάρετε μια απόφαση και στο κομμάτι που επιβάλλεται να είστε προσεκτικοί, είναι πώς θα χειριστείτε το χρόνο σας.
Τι έχετε να κερδίσετε από μια κατάσταση και τι κόστος προσωπικής ή οικονομικής ελευθερίας θα χρειαστεί. Ένας φίλος ή γνωστός μπορεί να σας προτείνει μια δουλειά ή γενικότερα μια νέα ευκαιρία, την οποία θα πρέπει να τη ζυγίσετε πριν αποφασίσετε.

Eρμής τετράγωνο Κρόνος στις 12 Ιουνίου: Ποια ζώδια θα αισθανθούν ότι κάτι τους «βαραίνει»

Δίδυμοι

Μέρα αποφασιστική για σας, κυρίως για τη δουλειά σας. Τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξετε όμως. Να διαθέσετε τόλμη και αποφασιστικότητα και να παραμερήσετε τα προσωπικά οφέλη.
Βέβαια ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, σας δίνει μια παραπάνω ισχύ και δεν υπάρχει η περίπτωση να ξεγελαστείτε σε ότι και αν αποφασίσετε. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες σοβαρές αναπροσαρμογές, για να χτίσετε μια κατάσταση που αφορά το επάγγελμα ή τη γενικότερη εικόνα σας.

Eρμής τετράγωνο Κρόνος στις 12 Ιουνίου: Ποια ζώδια θα αισθανθούν ότι κάτι τους «βαραίνει»

Καρκίνος

Προφανώς και είναι μια μέρα όπου θέλετε να ανοιχτείτε και να αλλάξετε πλώρη προς νέα πράγματα. Η στάση σας, θα πρέπει να είναι μυστική ως προς τους τρίτους και ό,τι κινήσεις κάνετε καλό είναι να γίνονται με μυστικότητα.
Το να θελήσετε να αλλάξετε μια κατάσταση η οποία ήδη έχει ξεκινήσει με κόπο, θα δείτε πώς χρειάζεται παραπάνω προσπάθεια για να αποδώσει. Έχετε γερά θεμέλια ως άνθρωπος και δεν πρέπει να αφήσετε κανέναν, να σας ρίξει την αυτοπεποίθηση.

Λέων

Μπορεί να εμπλακείτε σε συνομωτικές συζητήσεις ή κουβέντες, μέσω φίλων και να προσπαθήσετε να βρείτε άκρη για τα οικονοιμικά σας. Κάποιες φορές θα νιώσετε πώς δεν έχετε το σθένος να υποστηρίξετε μια κατάσταση, αλλά χρειάζεται να εξετάσετε καλύτερα κάποιες παραμέτρους, για να λύσετε το πρόβλημά σας.
‘Ισως καταλάβετε πώς πρέπει να στηριχθείτε στα πόδια σας  και πώς το να αφήσετε πίσω μια κατάσταση , μπορεί να σημαίνει πώς κάτι δεν προχωράει καλά.

Eρμής τετράγωνο Κρόνος στις 12 Ιουνίου: Ποια ζώδια θα αισθανθούν ότι κάτι τους «βαραίνει»

Παρθένος

Πιέσεις σε θέματα συνεργασιών είναι αυτό που θα πρέπει να προσέξετε σήμερα. Κάποιες στιγμές μπορεί να πιστεύετε πώς είστε μόνοι σας και δεν έχετε την κατάλληλη στήριξη από τον σύντροφό σας. Ίσως τώρα είναι η ευκαιρία, να αρχίζετε να χτίζετε σε νέες βάσεις.
Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις και λύστε εποικοδομητικά το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει, κυρίως σε ότι αφορά την εργασία σας.

Ζυγός

Μια αλλαγή στην εργασία σας ή σε γενικότερο πλαίσιο στο πρόγραμμά σας, μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο να προχωρήσετε κάποιο πρότζεκτ. Ίσως υπάρξει μια αναταραχή με συναδέλφους και δεν μπορείτε να διευθετήσετε τα πράγματα, καθώς κάποιοι ίσως αρνηθούν την ανάληψη ευθυνών.
Παρόλα αυτά είναι μια καλή στιγμή στο να αναλογιστείτε, σε ποιους πρέπει να στηρίζεστε και σε ποιους όχι.

Eρμής τετράγωνο Κρόνος στις 12 Ιουνίου: Ποια ζώδια θα αισθανθούν ότι κάτι τους «βαραίνει»

Σκορπιός

Μια ασυνεννοησία και δυσκολία προσαρμογής που αφορά το άτομο που είστε κοντά. Ίσως αντιμετωπίσετε ένα μικρό πρόβλημα στο οποίο, θα πρέπει να βρείτε μια λύση.
Όσοι είναι γονείς, θα χρειαστεί να βρουν τρόπους, στο πώς να στηρίξουν τα παιδιά τους, σε κάτι που θέλουν να κάνουν. Γενικότερα είναι μια στιγμή που πρέπει να χτίσετε θεμέλια για το μέλλον και να δείτε τα πράγματα με μια πιο σοβαρή ματιά. 

Τοξότης

Κάποια πληροφορία από συνεργάτη ή ακόμη και σύντροφο, πιθανόν να σας βάλει σε σκέψεις για αλλαγή σχεδίων. Μπορεί το πρόβλημα να προέρχεται από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή και το χώρο που εργάζεστε και τα πράγματα να μην έχουν  την εξέλιξη που θέλετε.
Ξανασκεφτείτε κάποια πράγματα με μια άλλη οπτική  και μην απογοητεύεστε με το παραμικρό.

Αιγόκερως

Για σας η μέρα, είναι ιδιαίτερα πιεστική. Ανατροπές που αφορούν το χρόνο σας, ίσως και κάποια μετακίνηση ή ταξίδι που δεν το περιμένατε, σας βγάλει από τα νερά σας. Προσοχή βέβαια, γιατί μπορεί να υπάρξουν βλάβες με το μεταφορικό σας μέσο. 
Μην αφήσετε τρίτα άτομα να σας αποσυντονίσουν. Δείτε καθαρά το καθετί που θα σας συμβεί, ως μια μικρή ευκαιρία στο να αποδείξετε τους άλλους πόσο αξίζετε.

Eρμής τετράγωνο Κρόνος στις 12 Ιουνίου: Ποια ζώδια θα αισθανθούν ότι κάτι τους «βαραίνει»

Υδροχόος

Για σας η όψη έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, αλλά επίσης και τον τρόπο που θέλετε να περάσετε καλά. Ίσως αναγκαστείτε να αλλάξετε ή  και να ακυρώσετε σχέδια που έχετε για κάτι που προγραμματίζετε.
Ή ακόμη και να υπάρχει ένα εμπόδιο στην υλοποίσηση σχεδίων σας.  Οι ίδιοι νιώθετε πώς μπορείτε βέβαια να τα καταφέρετε, αρκεί να είστε ευέλικτοι σε κάθε εμπόδιο που θα παρουσιαστεί μπροστά σας.

Eρμής τετράγωνο Κρόνος στις 12 Ιουνίου: Ποια ζώδια θα αισθανθούν ότι κάτι τους «βαραίνει»

Ιχθύες

Πιέσεις από το οικογενειακό σας περιβάλλον, σας ωθούν να προβείτε σε αλλαγές. Σήμερα ίσως έχετε ένα αίσθημα ανικανοποίητου καθώς τα πράγματα, δεν γίνονται όπως θα θέλατε.
Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και δυσκολία σε επαφές κυρίως με δικά σας άτομα, κάτι που μπορεί να σας απογοητεύσει και να σας χαλάσει τα σχέδια.
Παρόλα αυτά, θα πρέπει να προσπαθήσετε σκληρά και να δείξετε ένα πιο ώριμο προφίλ προς τα έξω και θα πρέπει να σκεφτείτε εναλλακτικές λύσεις.

Πηγή: christosarchos

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ