Προκλήσεις και ευκαιρίες για όλα τα ζώδια το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα επηρεαστεί έντονα από το μισό τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στους Ιχθύες στις 15 του μήνα, καθώς και από τη Σελήνη στον Ζυγό στις 15 και 16 του μήνα. Αυτές οι αστρολογικές όψεις θα φέρουν προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι προβλέψεις για το κάθε ζώδιο:

Προκλήσεις και ευκαιρίες για όλα τα ζώδια το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 
Προκλήσεις και ευκαιρίες για όλα τα ζώδια το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Άρης στο ζώδιό σας θα σας δώσει ενέργεια και αυτοπεποίθηση, αλλά το μισό τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να φέρει καθυστερήσεις και εμπόδια. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε την υπομονή σας και να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Η Σελήνη στον Ζυγό θα φέρει έμφαση στις σχέσεις σας, κάνοντας σας να αναζητήσετε αρμονία και ισορροπία.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Το Σαββατοκύριακο αυτό, θα νιώσετε την ανάγκη να επικεντρωθείτε στην εργασία και την καθημερινότητά σας. Η όψη του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να σας φέρει επιπλέον ευθύνες και να απαιτήσει να δείξετε πειθαρχία. Η Σελήνη στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να βρείτε ισορροπία στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Οι κοινωνικές σας επαφές θα είναι στο προσκήνιο αυτό το Σαββατοκύριακο. Η όψη του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις ή περιορισμούς στα σχέδιά σας, αλλά η Σελήνη στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις ιδέες σας και να βρείτε υποστήριξη από τους φίλους σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την καριέρα και τις φιλοδοξίες σας. Η όψη του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να φέρει προκλήσεις και καθυστερήσεις, αλλά η Σελήνη στον Ζυγό θα σας ενθαρρύνει να βρείτε ισορροπία μεταξύ επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων.

Προκλήσεις και ευκαιρίες για όλα τα ζώδια το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Τα ταξίδια και η εκπαίδευση θα είναι στο επίκεντρο αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Άρης στον Κριό θα σας δώσει ενέργεια για να αναζητήσετε νέες εμπειρίες, αλλά η όψη με τον Κρόνο μπορεί να φέρει περιορισμούς ή καθυστερήσεις. Η Σελήνη στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας και να βρείτε λύσεις στα προβλήματα.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα και κοινά πόροι. Η όψη του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να φέρει οικονομικές πιέσεις ή περιορισμούς, αλλά η Σελήνη στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να βρείτε ισορροπία και να διαχειριστείτε τις υποχρεώσεις σας με διπλωματία.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα φέρει έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις και στην αυτοέκφραση. Ο Άρης στον Κριό μπορεί να φέρει ένταση στις σχέσεις σας, ειδικά λόγω της όψης με τον Κρόνο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία και να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

Προκλήσεις και ευκαιρίες για όλα τα ζώδια το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με θέματα υγείας και καθημερινότητας. Η όψη του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να φέρει πρόσθετες ευθύνες ή καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Η Σελήνη στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να βρείτε ισορροπία και να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι φίλοι και οι κοινωνικές δραστηριότητες θα είναι στο προσκήνιο αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Άρης στον Κριό θα σας δώσει ενέργεια για να απολαύσετε την παρέα των φίλων σας, αλλά η όψη με τον Κρόνο μπορεί να φέρει κάποιες περιορισμούς. Η Σελήνη στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να βρείτε ισορροπία και να διατηρήσετε την αρμονία στις σχέσεις σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε στην οικογένεια και το σπίτι σας. Η όψη του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να φέρει επιπλέον ευθύνες ή καθυστερήσεις, αλλά η Σελήνη στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να βρείτε ισορροπία και να διατηρήσετε την ηρεμία στο οικογενειακό περιβάλλον.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η επικοινωνία και οι σχέσεις με τους συγγενείς και τους γείτονες θα είναι σημαντικές αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Άρης στον Κριό θα σας δώσει ενέργεια για να εκφραστείτε, αλλά η όψη με τον Κρόνο μπορεί να φέρει καθυστερήσεις ή περιορισμούς. Η Σελήνη στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να βρείτε διπλωματικές λύσεις και να διατηρήσετε την αρμονία.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Τα οικονομικά και οι προσωπικές αξίες θα είναι στο επίκεντρο αυτό το Σαββατοκύριακο. Η όψη του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να φέρει οικονομικές πιέσεις ή περιορισμούς, αλλά η Σελήνη στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να βρείτε ισορροπία και να διαχειριστείτε τις υποχρεώσεις σας με διπλωματία.

Πηγή: christosarchos

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ