Έρχεται μια εβδομάδα σημαντικών εκκινήσεων αλλά και νέων εξελίξεων που θα φέρουν αλλαγές, ενώ την ίδια στιγμή θα έχετε τη δύναμη να πείτε όχι σε ανθρώπους που σας έχουν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν. Τι θα γίνει, λοιπόν, στα ζώδια;

Κριός

Η επαγγελματική σας εικόνα ανανεώνεται οδηγώντας σας σε επιτυχίες, ενώ είναι η ιδανική περίοδος για να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Παράλληλα, λύνονται ενδεχόμενες παρεξηγήσεις με άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον. Η ερωτική σας ζωή προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα με νέες γνωριμίες που θα σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα.

Ταύρος

Θα φλερτάρετε και θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας. Οι δεσμευμένοι θα σκεφτείτε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Κυρίως, όμως, ευνοείστε στον οικονομικό τομέα, όπου οι κόποι σας θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς. Επαγγελματικά, αποδείξτε την αξία σας με νέες ιδέες και δημιουργικότητα.

Δίδυμος

Ξεκαθαρίζει το τοπίο και μια προβληματική συνθήκη υποχωρεί καθώς το κοινωνικό περιβάλλον σας σας αποδέχεται και σας αγκαλιάζει. Την ίδια στιγμή, παραμερίζονται οι κρυφοί εχθροί και έχετε τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε με το ταλέντο σας αλλά και με τις φρέσκες ιδέες σας. Τέλος, κάποιες οικογενειακές εξελίξεις θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Καρκίνος

Προκύπτει μια επαγγελματική ευκαιρία η οποία θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε στόχους που έχετε θέσει εδώ και καιρό. Ένα ταξίδι θα μπορούσε να αποδειχθεί επικερδές οικονομικά και να επιλύσει θέματα της καθημερινότητάς σας. Γενικά, ο τομέας της επικοινωνίας ευνοείται σημαντικά αυτό το διάστημα, γι’ αυτό αναδείξτε τον καλύτερό σας εαυτό.

Λέων

Διανύετε μια περίοδο λύτρωσης κατά την οποία θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από πολλά από τα κακώς κείμενα στη ζωή σας και να χαράξετε μια καινούρια πορεία. Αισθηματικά, θα κάνετε μια νέα γνωριμία ή θα ανανεώσετε την υπάρχουσα σχέση σας. Αλλά  και σε επαγγελματικό επίπεδο φαίνεται ότι τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο.

Παρθένος

Ύστερα από αρκετές εντάσεις, η επίτευξη στόχων φαίνεται εφικτή. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσετε σε επωφελείς συνεργασίες και θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Υπάρχουν άνθρωποι στο εργασιακό σας περιβάλλον που θα σας πιστέψουν και θα σας βοηθήσουν να αναγνωριστείτε.

Ζυγός

Μια καινούρια γνωριμία ή σχέση θα σας συναρπάσει, ενώ και οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις ανανεώνονται. Όσοι επιδιώκετε μια επανασύνδεση τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση αφού θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε την έκπληξη. Οικονομικά θα λάβετε μια βοήθεια από τρίτους που θα σας βοηθήσει να διευθετήσετε οφειλές και εκκρεμότητες.

Σκορπιός

Παρουσιάζονται σημαντικές συνεργασίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πολλά από τα εμπόδια που σας έχουν κουράσει. Ταυτόχρονα, θα καταφέρετε να εκπληρώσετε ένα πολύ μεγάλο όνειρό σας και να βάλετε τέλος σε οικονομικές δυσκολίες και προβλήματα. Επιπλέον, ανανεώνονται οι προσωπικές σχέσεις σας και αναβαθμίζεται η καθημερινότητά σας.

Τοξότης

Περίοδος επαγγελματικής ανάπτυξης και επιτυχίας. Όσοι από σας δεν έχετε δουλειά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσετε να στέλνετε βιογραφικά. Κάποια ταξίδια θα σας χαρίσουν πολύτιμες εμπειρίες, ενώ στις ευχάριστες στιγμές του επόμενου διαστήματος υπολογίστε και μια νέα και πολλά υποσχόμενη ερωτική γνωριμία.

Αιγόκερως

Ανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες για την προσωπική σας ζωή. Μια καινούρια σχέση είναι στα σκαριά, ενώ μπορείτε να προσπαθήσετε για μια επανασύνδεση, η οποία θα έχει την αίσια κατάληξη που ονειρεύεστε. Ευνοούνται ακόμα τα ταξίδια, ενώ οι επικοινωνιακές σας ικανότητες είναι στο απόγειό τους. Μη διστάσετε να κυνηγήσετε με πάθος τους στόχους σας.

Υδροχόος

Κλείνετε επιτέλους ένα φαύλο κύκλο ταλαιπωριών στη δουλειά σας και μπορείτε να περιμένετε κάποιες νέες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε περαιτέρω. Στο οικονομικό πεδίο, αντίθετα, οι πιέσεις που σας ταλανίζουν δεν υποχωρούν ακόμη. Φροντίστε, τέλος, να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους σας.

Ιχθύες

Το επόμενο διάστημα θα πιέζεστε αρκετά και θα έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετά εμπόδια. Παρ’ όλα αυτά, θα κλείσετε τα κακοπροαίρετα στόματα, ενώ σημαντικές ευκαιρίες θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πάγια προβλήματα στο εργασιακό περιβάλλον σας. Αν η σχέση σας έχει ομαλή εξέλιξη, ίσως πρέπει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο επισημοποίησής της.

*Aπό τον Χρήστο Άρχο • Για αναλυτικότερες προβλέψεις, επισκεφθείτε το christosarchos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ