ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Απρόβλεπτα έσοδα ή απρόβλεπτα έξοδα θα υπάρξουν για σας του πρώτου δεκαημέρου. Προσέξτε αν δε θέλετε να βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού. Η Πανσέληνος φέρνει στη επιφάνεια θέματα υγείας για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και προστατευτείτε από ιώσεις. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις μέσα το χώρο της εργασίας σας. Θα υπάρχουν ευκαιρίες για την επαγγελματική σας εξέλιξη για σας του τρίτου δεκαημέρου. Αποφύγετε τις υπερβολές όμως και την έπαρση. Αποφύγετε επίσης παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 2 ΧΡΗΜΑ 3 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΙΟΥ

Ένας ξαφνικός έρωτας θα αναστατώσει εσάς των πρώτου δεκαημέρου. Θα νοιώσετε απρόβλεπτα συναισθήματα για ένα πρόσωπο. Μη βιαστείτε όμως να επενδύσετε. Η Πανσέληνος δημιουργείτε στον ερωτικό τομέα για σας του δευτέρου δεκαημέρου και σας φέρνει ευκαιρίες και θαυμαστές. Σε δημιουργικά σχέδια θα βρείτε τη δύναμη να τα προωθήσετε με σθένος. Παρεξηγήσεις, αναβολές και καθυστερήσεις στον επαγγελματικό τομέα φέρνει ο ανάδρομος Ερμής για σας των τελευταίων ημερών. Όμως οι φιλοδοξίες σας μπορούν σύντομα να πάρουν σάρκα και οστά.
ΕΡΩΤΑΣ 4 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 3

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΙΟΥ – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ο έρωτας θα είναι ασυνήθιστος και μυστικός για σας του πρώτου δεκαημέρου. Η δημιουργία μιας απρόσμενης μυστικής σχέσης θα σας εξιτάρει. Για κάποιους θα υπάρχουν μυστικοί οικονομικοί διακανονισμοί. Η Πανσέληνος θα δημιουργήσει προβληματισμούς σε θέματα οικογένειας και καριέρας. Θα είστε διχασμένοι. Όσοι ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο θα προκύψουν καθυστερήσεις σε ταξίδια, νομικές υποθέσεις και ένα επικοινωνιακό αλαλούμ. Είναι όμως προσωρινό. Όμως σε οικονομικά θέματα και κληρονομικά ζητήματα θα προκύψουν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε.
ΕΡΩΤΑΣ ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 3

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
Συναισθήματα που δε περιμένατε και θα σας κάνουν να νοιώσετε άβολα θα βιώσετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Ένα φιλικό πρόσωπο σας εξιτάρει. Η Πανσέληνος διχάζει τις σκέψεις σας για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Μπορεί να έχετε τη δυναμική να λύσετε διαφορές με συντρόφους και συνεργάτες, αρκεί να διαχειριστείτε σωστά τις καταστάσεις . Αποφύγετε τις αψιμαχίες με τους άλλους γιατί θα οδηγήσουν σε διλλήματα. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και επενδύσεις εσείς των τελευταίων ημερών. Οι μέρες είναι ακατάλληλες.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 3 ΚΑΡΙΕΡΑ 3

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Θα υπάρξουν απρόσμενοι έρωτες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο για σας του πρώτου δεκαημέρου. Θα υπάρξουν έντονα συναισθήματα. Μη βιαστείτε όμως να επενδύσετε σε μία σχέση αμφίβολης διάρκειας. Η Πανσέληνος δημιουργεί οικονομικούς προβληματισμούς σε σας του δευτέρου δεκαημέρου. Μη ρισκάρετε σε οικονομικές επενδύσεις που μπορεί αργότερα να μετανιώσετε. Καθυστερήστε σοβαρές αποφάσεις. Οι συζητήσεις με συντρόφους και συνεργάτες δεν μπορούν για την ώρα να δώσουν λύσεις σε σας των τελευταίων ημερών. Σύντομα όμως θα αποκατασταθεί η επικοινωνία και η συνεννόηση.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 3 ΚΑΡΙΕΡΑ 3

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Με πολύ ερωτική διάθεση και ακμαίο ηθικό βρίσκει η εβδομάδα εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ανοίξτε τους ορίζοντες σας και ετοιμαστείτε για το απρόσμενο. Η Πανσέληνος αφορά άμεσα εσάς του δευτέρου δεκαημέρου αφού γίνεται στο ζώδιο σας. Η προσωπική σας ζωή γίνεται προτεραιότητα αλλά σας προβληματίζει στο αν ανταποκρίνεται στα δικά σας θέλω. Κάντε προσεχτικές επιλογές με γνώμονα τη λογική. Μην αφήνετε να σας παρασύρει το συναίσθημα. Προβληματισμοί σε θέματα υγείας και εργασίας θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών.
ΕΡΩΤΑΣ 4 ΥΓΕΙΑ 3 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Απρόσμενες οικονομικές εξελίξεις θα βιώσετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Θα υπάρξουν ανατροπές. Η Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια θέματα υγείας και εργασίας για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Να είστε προσεχτικοί από ιώσεις. Θα υπάρχει και μελαγχολική διάθεση. Ερωτικές επανασυνδέσεις θα έχετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Μέσα από μηνύματα, συζητήσεις και συναντήσεις θα αντιληφθείτε ότι το παρελθόν σας επιστρέφει. Το τοπίο όμως δεν είναι ξεκάθαρο. Συζητήσεις με παιδιά επανέρχονται στο προσκήνιο. Θα υπάρχουν παρεξηγήσεις. Δημιουργικά σχέδια καθυστερούν.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 3 ΧΡΗΜΑ 3 ΚΑΡΙΕΡΑ 3

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Απρόσμενους έρωτες για κάποιους , αλλά και απρόσμενους χωρισμούς για κάποιους άλλους επιφυλάσσει η εβδομάδα για σας του πρώτου δεκαημέρου. Η Πανσέληνος θα δημιουργήσει έντονη κινητικότητα στην κοινωνική σας ζωή για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Θα υπάρξουν προσκλήσεις και πολλές επαφές. Γίνεστε δημοφιλής. Οικογενειακά ζητήματα επανέρχονται στο προσκήνιο για σας των τελευταίων ημερών. Δύσκολα όμως θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να βρείτε λύσεις πάνω σε αυτά. Μην απελπίζεστε. Σύντομα πολλά θα αποκατασταθούν.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Μία απροσδόκητη οικονομική εξέλιξη θα ενθουσιάσει εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Αποφύγετε τα ερωτικά μπερδέματα με άτομα από το χώρο της εργασίας σας. Αρκετοί θα είναι οι προβληματισμοί που θα βιώσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου πάνω σε θέματα επαγγελματικής φύσης που επηρεάζουν και την οικογενειακή σας ζωής. Όσο κι αν προσπαθήσετε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις τα διλλήματα θα είναι μεγάλα. Αρκετά διχασμένοι θα είστε εσείς των τελευταίων ημερών. Βρίσκεστε σε ένα επικοινωνιακό χάος γεμάτο αναβολές και καθυστερήσεις. Υπομονή σύντομα θα ανακάμψετε.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 3 ΧΡΗΜΑ 3 ΚΑΡΙΕΡΑ 3

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Ο έρωτας θα είναι εξιταριστικός και θα έρθει κοντά σας με απρόσμενο τρόπο. Να είστε σε ετοιμότητα για απρόσμενες ερωτικές εξελίξεις. Η Πανσέληνος είναι αρκετά βοηθητική για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Είστε σε ετοιμότητα και θα αναλάβετε έντονη δράση για να προωθήσετε στόχους και φιλοδοξίες. Αποφύγετε μόνο να είστε εριστικοί με τους άλλους. Επανέρχονται για σας των τελευταίων ημερών οικονομικοί προβληματισμοί. Οι συζητήσεις πάνω σε αυτά οδηγούν σε οικονομικά αδιέξοδα. Κρατήστε μικρό καλάθι.
ΕΡΩΤΑΣ 4 ΥΓΕΙΑ 3 ΧΡΗΜΑ 3 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Οι εξελίξεις θα ανατρέψουν τα δεδομένα σε οικογενειακές καταστάσεις σε σας του πρώτου δεκαημέρου. Η Πανσέληνος φέρνει οικονομικούς προβληματισμούς σε σας του δευτέρου δεκαημέρου. Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα και επενδύσεις . Υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν είστε σε θέση να διακρίνετε και μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένους δρόμους. Μπερδεμένοι θα είστε εσείς των τελευταίων ημερών. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις γιατί μόνο παρεξηγήσεις και μπερδέματα θα καταφέρετε να δημιουργήσετε. Θα υπάρξουν μηνύματα αλλά και επανασυνδέσεις με πρώην συντρόφους.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 3 ΧΡΗΜΑ 3 ΚΑΡΙΕΡΑ 3

ΙΧΘΥΕΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
Μη ξαφνιαστείτε εσείς του πρώτου δεκαημέρου για συναισθήματα που θα βιώσετε. Ο έρωτας είναι πολύ κοντά σας. Οι συναντήσεις θα είναι απρόσμενες και γεμάτες εκπλήξεις. Η Πανσέληνος αφορά εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Θα υπάρξουν αρκετοί προβληματισμοί. Προσέχετε τις επιλογές σας και μη διαχειρίζεστε τις καταστάσεις μόνο με το συναίσθημα. Είστε επιρρεπείς σε εξαπατήσεις. Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο για σας των τελευταίων ημερών και αρκετά σχόλια. Θα υπάρξουν και μυστικές επαφές με το παρελθόν σας.
ΕΡΩΤΑΣ 4 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ 4 – 3 – 1972
ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ 8 – 3 – 1975
ΣΑΡΟΝ ΣΤΟΟΥΝ 10 – 3 – 1958

Φωτογραφίες: FreePik.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!