Ο Μάρτιος 2023 θα είναι ένας μήνας που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας! Η Άση Μπήλιου αναλύει ποια 4 ζώδια μπαίνουν στο στόχαστρο των πλανητικών αλλαγών αλλά και γιατί.

Αν έπρεπε να ιεραρχήσω με κριτήρια σημαντικότητας τους μήνες του 2023, θα έλεγα με σιγουριά ότι ο Μάρτιος είναι αυτός που προΐσταται όλων. Καταρχάς έχουμε μαζεμένες τις περισσότερες πλανητικές αλλαγές από κάθε άλλο μήνα της χρονιάς και δευτερευόντως έχουμε τις πλέον επιδραστικές πλανητικές αλλαγές καθώς αλλάζουν ζώδιο δυο αργοί πλανήτες ο Κρόνος στις 07/03/2023 που περνά στους Ιχθύς και ο Πλούτωνας στις 23/03/2023 που περνά στον Υδροχόο.

Άση Μπήλιου: Δείτε ποια 4 ζώδια θα υποστούν αλλαγές στη ζωή τους

Άση Μπήλιου

Ο Πλούτωνας βέβαια θα μας δώσει μόνο μια πρόγευση καθώς τον Ιούνιο θα επιστρέψει στον Αιγόκερω για κάποιους μήνες ακόμη. Ο Κρόνος και οι Ιχθύες είναι ένα περίεργο ζευγάρι καθώς ο Κρόνος αγαπά την πειθαρχία, τις ευθύνες, τα όρια ενώ οι Ιχθύες έχουν μια πιο ψυχεδελική, πνευματική, ονειρική διάσταση που δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στον πλανήτη του σκληρού ρεαλισμού.

Την τελευταία φορά που ο Κρόνος βρισκόταν στους Ιχθύς ήταν από το 1993 μέχρι το 1996 και η προτελευταία από το 1964-1967. Όσοι είστε μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορείτε να γυρίσετε πίσω σε αυτά τα διαστήματα γιατί κάποια μοτίβα που κυριάρχησαν στις ζωές σας τότε, μπορεί με κάποιο τρόπο να επαναληφθούν. 

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ