Τι θα γίνει στον ερωτικό τομέα του κάθε ζωδίου σύμφωνα με την Άση Μπήλιου;

Η εβδομάδα ξεκινάει με ευχάριστες εκπλήξεις και έντονη κοινωνικότητα, αφού στις 06/03/2023 ο Ήλιος από τους Ιχθύς θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Η όψη αυτή θα μας δημιουργήσει την επιθυμία να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα, να πειραματιστούμε και να έρθουμε κοντά με φίλους ή με καινούρια πρόσωπα που θα μας ανανεώσουν.

Η Τρίτη 07/03/2023 είναι η πιο κομβική ημέρα της εβδομάδας, γιατί πραγματοποιείται η Πανσέληνος των «σκουληκιών» στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και λίγο αργότερα ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιο του Υδροχόου και κάνει την είσοδο του στους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει έως το 2026.

Άση Μπήλιου

Άση Μπήλιου: Εξηγεί τι θα συμβεί στον ερωτικό τομέα

Η Πανσέληνος αυτή θα κορυφώσει κάποιες καταστάσεις και θα φέρει στην επιφάνεια σημαντικές αποκαλύψεις για τις σχέσεις μας. Είναι πιθανό να υπάρξουν ξεσπάσματα θυμού και να συγκρουστούμε με το ταίρι μας ή με το πρόσωπο που έχουμε απέναντι μας, επομένως είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες. Την ίδια ημέρα ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς και μέχρι το 2026 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα φέρει δοκιμασίες κυρίως για τα μεταβλητά ζώδια και ωροσκόπους, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. 

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ