Σύμφωνα με την κορυφαία αστρολόγο Άση Μπήλιου από αυτή την εβδομάδα και έπειτα, κάποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τα άλλα.

Στην αστρολογία, το Χειμερινό Ηλιοστάσιο σηματοδοτεί μια περίοδο ανάπαυλας και προβληματισμού, καθώς η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου μας ωθεί να στρέψουμε την προσοχή μας προς τον εσωτερικό μας κόσμο και να αξιολογήσουμε τι μας πηγαίνει μπροστά και τι μας κρατάει πίσω. Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, αλλά ανάλογα με τη θέση των πλανητών οι ενέργειες και η επιρροή μπορεί να διαφέρουν πολύ κάθε φορά.

Η Άση Μπήλιου μας αναλύει πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο

Ο αστρολογικός χάρτης του Χειμερινού Ηλιοστασίου του 2022 ισχύει από τις 21 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 20 Μαρτίου 2023. Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο είναι συχνά μια πρόκληση λόγω της ενδοσκόπησης που μας ωθεί να κάνουμε, αλλά και μια απαραίτητη χρονική περίοδος για να σκεφτούμε πού θα πάμε στο μέλλον και πού πρέπει να κατευθύνουμε τις προσπάθειες μας. Δίνει την ευκαιρία στον εαυτό μας να κινηθεί αργά και συντηρητικά, να αντικρίσει την υποσυνείδητη σκιώδη πλευρά του, να αγκαλιάσει το άγνωστο, ώστε έτσι να μας οδηγήσει στην Άνοιξη της ψυχής και των δυνατοτήτων μας.

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ