Η Άση Μπήλιου αναλύει τον τρόπο με τον οποίο η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11/2022 φέρνει τύχη και εύνοια για νέα ξεκινήματα.

Μετά την περίοδο των εκλείψεων, κατά την οποία ταλαιπωρηθήκαμε σε πολλά επίπεδα, έρχεται μια υπέροχη Νέα Σελήνη στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη το βράδυ της 23ης ξημερώματα 24ης Νοεμβρίου 2022 για να μας βοηθήσει να δούμε τη μεγάλη εικόνα, να επικεντρωθούμε σε ό,τι καλό έχουμε καταφέρει και να έχουμε μια πιο θετική προοπτική για τη ζωή μας.

Άση Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου μιλά για τη Νέα Σελήνη

Ο Τοξότης είναι ο μεγάλος στοχαστής και το ανήσυχο πνεύμα του ζωδιακού και με τη Νέα Σελήνη σε αυτό το ζώδιο μπορούμε να έχουμε νέες ιδέες, σχέδια και στόχους και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και επειδή η ενέργεια του Τοξότη είναι διάχυτη και πολύ ισχυρή αυτή την περίοδο, αφού και η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο, αλλά και ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη μία μέρα πριν τη Νέα Σελήνη, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτή τη συνθήκη για να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να ξεκινήσουμε από την αρχή και να βάλουμε μπροστά τα μεγαλεπήβολα σχέδια μας.

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ