Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει τις τυχερές μέρες του κάθε ζωδίου μέσα στο 2023 και τονίζει τι θα πρέπει να αποφύγουμε και τι οχι.

Η επιλογή του σωστού χρόνου για να κάνουμε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα, να πάρουμε μια μεγάλη απόφαση, να προχωρήσουμε σε μια μεγάλη αγορά, π.χ. μεταφορικού μέσου, ακινήτου, να ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε σε μια νέα δουλειά, να ανοίξουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό, να κάνουμε μια διαπραγμάτευση ή μια συμφωνία είναι ίσως η πιο σημαντική, καθώς η «αρχή είναι το ήμισυ του παντός».

Ποιες είναι οι πιο τυχερές ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο; Η Άση Μπήλιου εξηγεί

Πολλές φορές με ρωτούν ποια είναι μια καλή μέρα για να αγοράσει κάποιος ένα αυτοκίνητο για παράδειγμα. Είναι η στιγμή που το παραγγέλνω; Είναι η στιγμή που το παραλαμβάνω; Ή η στιγμή που το οδηγώ; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι πάντα η στιγμή που το οδηγούμε για πρώτη φορά από την αντιπροσωπεία στο σπίτι ή όπου είναι ο προορισμός μας.

Στην περίπτωση μιας μετακόμισης είναι η στιγμή που θα μπει το πρώτο προσωπικό μας αντικείμενο μέσα στο νέο χώρο. Στην περίπτωση της έναρξης μιας επιχείρησης είναι η στιγμή που κόβουμε την πρώτη απόδειξη ή τιμολόγιο, το πρώτο παραστατικό. Στην περίπτωση της εκκίνησης μιας εξαρτώμενης εργασίας είναι η πρώτη μέρα που πηγαίνουμε σε αυτή τη δουλειά. 

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ