Έχουμε μπει για τα καλά στο κλίμα του φθινοπώρου. Όλο το Σεπτέμβριο ασχοληθήκαμε αρκετά με τις σχέσεις μας, αφού Ερμής – Αφροδίτη και Ήλιος πορεύονταν στο ζώδιο του Ζυγού, που είναι κατεξοχήν το ζώδιο των σχέσεων.

Οι σχέσεις όμως πέρασαν από τα σαράντα κύματα και για πολλούς ήρθαν απομακρύνσεις και παγωμένο κλίμα αφού ο πλανητικός αυτός συνωστισμός ήρθε αντιμέτωπος με τον Κρόνο.

Το κλίμα σταδιακά θα αλλάξει αφού από τις 3 Οκτωβρίου αρχικά ο Ερμής και από τις 9 Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα περάσουν και θα συμπορεύονται στο ζώδιο του σκορπιού.

Η ερωτική ζωή απογειώνεται με έντονα πάθη, ίντριγκες και σκηνές ζηλοτυπίας. Η όμορφη Αφροδίτη δε βρίσκεται και στην καλύτερη θέση της αφού μέσα από το ζώδιο του Σκορπιού γίνεται απόλυτα κτητική, εκδικητική, παράφορα παθιασμένη, αλλά και ζηλόφθονη. Στόχος της είναι μέσα από το απόλυτο πάθος να διεκδικήσει τις ανάγκες της, προκειμένου να χειραγωγήσει απόλυτα την ψυχή.
Μέσα στον Οκτώβριο Θα εκφραστούν βαθιά συναισθήματα αφού Ερμής και Αφροδίτη θα τριγωνίσουν τον Ποσειδώνα. Ο έρωτας θα είναι πολύ ρομαντικός αλλά και πολύ εξιδανικευμένος και θα οδηγήσει πολλούς ακόμα και σε λάθος αγκαλιές.

Πάθη – λάθη – μυστικές επαφές θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο μέσα στον Οκτώβριο. Αλλά και ανατροπές μέσα από απρόσμενους χωρισμούς αλλά και κεραυνοβόλους έρωτες με αμφίβολη διάρκεια αφού τόσο η Αφροδίτη όσο και μία Νέα Σελήνη θα κονταροχτυπηθούν με τον απρόσμενο Ουρανό, για να κάνουν τη ζωή των σταθερών ζωδίων, άνω – κάτω. Αλλά και σταθεροποιήσεις για κάποιους, αφού τα εξάγωνα Ερμή και Αφροδίτης με τον Κρόνο θα συμβάλλουν σε αυτό. Το σίγουρο είναι ότι αυτός ο μήνας μόνο πληκτικός δε θα είναι…. Και στο τελείωμα του ο Οκτώβριος, θα ρίξει αυλαία με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του για να φέρει αργότερα παρελθοντικούς έρωτες ξανά στη ζωή μας και επανασυνδέσεις. Γι αυτά όμως θα σας γράψω αναλυτικά μέσα στο Νοέμβριο.

Για την ώρα πάμε να δούμε μαζί, πως θα επηρεάσει αναλυτικά ο Οκτώβριος τον καθένα ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ
Σίγουρα η προσωπική σας ζωή είναι προτεραιότητα για σας τους Κριούς, αφού όλος αυτός ο πλανητικός συνωστισμός που παρελαύνει μέσα στον τομέα των σχέσεων σας, σας προτρέπει να ασχοληθείτε με αυτές.

Αρχικά για σας του πρώτου δεκαημέρου γύρω στις 12 Οκτωβρίου έρχεται μια ανατροπή στην προσωπική σας ζωή είτε με έναν απρόσμενο χωρισμό είτε με έναν κεραυνοβόλο έρωτα με αμφίβολη διάρκεια. Ταυτόχρονα από τις 20 Οκτωβρίου ξεκινά για σας μία περίοδος που θα έχετε συχνές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας. Τα οικονομικά μπορούν να γίνουν αιτία για να περάσουν αρκετές διακυμάνσεις οι σχέσεις σας. Όμως το πέρασμα της Αφροδίτης μέσα στο σκορπιό προμηνύει έντονα πάθη αλλά και συναισθηματικές εξαρτήσεις. Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα και τα πάθη για κάποιους θα είναι καθοριστικά. Ο μήνας θα έχει αρκετές διακυμάνσεις και τις εξελίξεις θα καθορίσει η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 28 Οκτωβρίου. Είτε πρόκειται για παθιασμένες σχέσεις ή για οικονομικές εξελίξεις που ταλαιπωρούν μόνιμες σχέσεις, αυτό το φεγγάρι θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις είτε βρίσκοντας λύσεις ή αποκόπτοντας δεσμούς.

Όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο ακόμα κι αν θέλετε να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, οι επαγγελματικές πιέσεις θα είναι τόσο έντονες που δε θα σας το επιτρέψουν όσο θα θέλατε. Από τις 21 του μήνα θα έχετε και εντάσεις. Δύσκολες μέρες για την προσωπική σας ζωή θα είναι 7 και 27 Οκτωβρίου. Κάποιοι θα εκφράσουν ρομαντικά συναισθήματα σε έρωτες που θα είναι μυστικοί .
Η πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου είναι ιδανική για σας του τρίτου δεκαημέρου και σας εξασφαλίζει όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Αν υπήρχαν προβλήματα μπορείτε τώρα να τα διορθώσετε. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Οι αδέσμευτοι θα έχουν αρκετές ευκαιρίες σε θέματα σχέσεων. Το κλίμα αλλάζει για σας στις 13 του μήνα με την Πανσέληνο που θα δημιουργήσει προβληματισμούς στην προσωπική σας ζωή. Θα νοιώσετε ότι τα θέλω σας είναι διαφορετικά από αυτά του συντρόφου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ερμής και Αφροδίτη εισέρχονται στο ζώδιο που αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις.
Για σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο γύρω στις 7 Οκτωβρίου θα έχετε συζητήσεις με το άλλο σας μισό που θα είναι άκρως ανατρεπτικές. Θα επικρατεί υπερένταση και θυμός. Παρόλο που η Αφροδίτη θα περάσει απέναντι σας το κλίμα θα συνεχίσει να είναι ανατρεπτικό . Οι σχέσεις μπορούν να οδηγηθούν στα άκρα γύρω στις 13 του μήνα. Τα συναισθήματα θα είναι δύσκολο να τα διαχειριστείτε. Ο μήνας κλείνει για σας με μία ταραχώδη Νέα Σελήνη που Θα φέρει τα πάνω – κάτω στην προσωπική σας ζωή. Να είστε έτοιμοι για ανατροπές που θα σοκάρουν. Σχέσεις που θεωρούσατε μόνιμες οδηγούνται σε διασπάσεις αλλά και για κάποιους ένα πρόσωπο που θα είναι αρκετά διαφορετικό από ότι σας άρεσε μέχρι σήμερα, έρχεται για να ταράξει τον ψυχισμό σας με τρόπο που δε θα μπορούσατε να φανταστείτε. Το σίγουρο είναι ότι η προσωπική σας ζωή θα βαδίσει σε νέους δρόμους.

Πολύ καλά είναι τα νέα για σας που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο. Ό έρωτας όχι μόνο καλά κρατεί αλλά θα είναι και ονειρικός. Θα υπάρχει αρκετός ρομαντισμός και τα συναισθήματα που θα επικρατούν θα σας συγκινήσουν. Στις 15 και 21 Οκτωβρίου ο έρωτας θα μοιάζει με παραμύθι. Σχέσεις και όνειρα σταθεροποιούνται και πολλοί θα είναι αυτοί που θα αποφασίσουν να προχωρήσουν σε κάτι πιο σταθερό στην προσωπική τους ζωή.

Δε θα μείνετε παραπονεμένοι ούτε και σεις του τρίτου δεκαημέρου. Αφού ο Ερμής και η Αφροδίτη θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για τη συντροφική σας ζωή τόσο στις 19 όσο και στις 24 Οκτωβρίου. Θα βιώσετε πολύ όμορφες στιγμές και θα κάνετε συζητήσεις με νόημα και ουσία. Το πάθος θα είναι έντονο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο ξεκίνημα του μήνα φωτίζεται η ερωτική σας ζωή για σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Θα νοιώθετε αρκετά όμορφα. Από τις 4 Οκτωβρίου περνά και ο Άρης μέσα στο τομέα των ερώτων σας και θα σας βοηθήσει για να πάρετε πρωτοβουλίες στα θέματα της ερωτικής σας ζωής. Θα νοιώθετε αρκετά ερωτικοί και αυτό δε θα περάσει απαρατήρητο. Έχετε ειδικά το πρώτο δεκαπενθήμερο το μήνα τον έλεγχο των καταστάσεων που θα κυλήσουν υπέρ σας.

Να αναμένετε ευνοϊκές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή στις 12 Οκτωβρίου, εσείς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο. Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με το Δία και θα σας δώσει ευκαιρίες. Πολλοί από σας θα έχετε ερωτικές εξελίξεις αλλά και πολλά φλερτ μέσα στο χώρο της εργασίας σας. Ο Δίας πριν εγκαταλείψει το δεκαήμερο σας, συνεχίζει να δίνει την εύνοια του σε θέματα σχέσεων. Γι αυτό εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν καλύτερα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

Όσοι ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο τόσο οι πρώτες μέρες όσο και η Πανσέληνος που γίνεται στις 13 του μήνα έχουν να δώσουν πολλά καλά στην ερωτική σας ζωή. Η κοινωνική σας ζωή έχει να σας δώσει πολλά και να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας γιατί μέσα από τις φιλικές σας επαφές μπορεί να βρείτε τον έρωτα. Υποδέχεστε και τον Δία στο δεκαήμερο σας μετά τις 13 Οκτωβρίου που θα σας δώσει μεγάλες ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή έως τις 4 Δεκεμβρίου. Τι άλλο θέλετε! Εκμεταλλευτείτε λοιπόν κάθε ευκαιρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί το κλίμα σε οικογενειακές καταστάσεις να είναι τεταμένο για σας του πρώτου δεκαημέρου αλλά από τις 8 Οκτωβρίου το κλίμα αλλάζει και το πέρασμα της Αφροδίτης στο σκορπιό φέρνει σε προτεραιότητα την ερωτική σας ζωή. Στις 13 Οκτωβρίου θα νοιώσετε πολύ δυνατά και απρόσμενα συναισθήματα για ένα πρόσωπο που δύσκολα θα καταφέρετε να τα διαχειριστείτε. Ο ερωτικός τομέας δέχεται ανατροπές στις 28 Οκτωβρίου με τη Νέα Σελήνη. Μία νέα σελίδα ανοίγει στην ερωτική σας ζωή. Το απρόσμενο έρχεται με φόρα στη ζωή σας είτε με ένα απρόσμενο χωρισμό είτε με έναν έρωτα που θα μοιάζει με βεγγαλικό. Προσέξτε μόνο γιατί τα βεγγαλικά σβήνουν γρήγορα.

Τα θέματα της καρδιάς για σας του δευτέρου δεκαημέρου έχουν πολύ καλές προδιαγραφές για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Ο έρωτας θα είναι στα καλύτερα του και ο ρομαντισμός θα πλημυρίζει την ψυχή σας. Στις 20 Οκτωβρίου οι σχέσεις σας θα δείτε ότι θα έχουν τη σοβαρότητα αλλά και τη σταθερότητα που χρειάζεστε για να νοιώθετε πλήρεις.

Από τις 24 Οκτωβρίου η Αφροδίτη αγγίζει εσάς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο. Ερωτικές συναντήσεις και μηνύματα θα σας απογειώσουν . Το πάθος θα είναι έντονο. Χαρείτε τις τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου. Οι συνθήκες θα είναι ιδανικές και οι στιγμές που θα περάσετε θα σας σημαδέψουν.

ΛΕΩΝ

Μέσα στο Σεπτέμβριο δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες σε σας του πρώτου δεκαημέρου, με νέες επαφές πολύ φλερτ και ερωτικές συναντήσεις. Διατηρήστε τα κεκτημένα σας . Κι αν ο Οκτώβριος δεν είναι κι ο πιο ερωτικός για σας του πρώτου δεκαημέρου , σας υπόσχομαι ότι από τις αρχές κιόλας του επόμενου μήνα η ερωτική σας ζωή θα ανθίσει. Εν αναμονή λοιπόν.

Όσο για σας του δευτέρου δεκαημέρου τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού ο Δίας πλέον σε ορθή πορεία, δίνει μεγάλες ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας παρουσιάζετε μέχρι τις 13 Οκτωβρίου που ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιο σας.

Μπορεί να περιμένατε καιρό τα δώρα του Δία στην ερωτική σας ζωή εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Τώρα όμως επισκέπτεται από τις 13 Οκτωβρίου το δεκαήμερο σας και θα πρέπει να αναμένεται τα καλύτερα στην ερωτική σας ζωή, μέχρι και τα τέλη του Νοεμβρίου. Διεκδικήστε το μερίδιο σας στην ευτυχία τώρα που έχετε και τις ευχές του Δία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο σκορπιό θα έχετε πολύ ενδιαφέρουσες επαφές και συναντήσεις εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Θα υπάρξει πολύ φλερτ και πολλά ερωτικά μηνύματα από θαυμαστές. Ο Οκτώβριος κλείνει για σας με μια Νέα Σελήνη που θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ έντονα συναισθήματα για ένα πρόσωπο που βρίσκετε πολύ κοντά σας.

Τα ρομαντικά συναισθήματα και θα εκφραστούν αλλά και θα συγκινήσουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ο έρωτας εκφράζεται με λόγια που θα είναι ονειρικά . Οργανώστε μικρές αποδράσεις με το ταίρι σας και θα περάσετε υπέροχα. Οι συζητήσεις που θα έχετε πάνω σε ερωτικά ζητήματα θα σας κάνουν να νοιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα.

Το πάθος θα είναι έντονο για σας του τρίτου δεκαημέρου. Αρκετά ερωτική περίοδος για σας με τον Άρη να βρίσκεται από τις αρχές του μήνα στο δεκαήμερο σας. Αποφύγετε μόνο να είστε εριστικοί. Από τις 24 Οκτωβρίου θα έχετε ερωτικές συναντήσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια σχέση. Οι συζητήσεις που θα έχετε θα είναι άκρως ερωτικές και το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει.

ΖΥΓΟΣ

Είστε αρκετά λαμπεροί μέσα στον Οκτώβριο εσείς του πρώτου δεκαημέρου και γοητευτικοί. Δε περνάτε απαρατήρητοι. Από τις 5 Οκτωβρίου ο Άρης περνάει στο ζώδιο σας και σας κάνει άκρως ερωτικούς αλλά διεκδικητικούς. Καλύτερα να βγάλετε την ανεβασμένη σας αδρεναλίνη σε ερωτικές επιδόσεις παρά σε εντάσεις.
Δε θα είναι και ο πιο ερωτικός μήνας για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Για την ώρα σας απασχολούν άλλα θέματα και νοιώθετε ότι έχετε πολλά μέτωπα ανοιχτά. Μην ανησυχείτε όμως γιατί ο Νοέμβριος θα φέρει αρκετές επαφές στη ζωή σας που θα μυρίζουν ερωτισμό. Μη πτοείστε και περιμένετε τα καλύτερα που θα έρθουν αργότερα.
Διαφορετικά είναι τα πράγματα για σας του τρίτου δεκαημέρου. Ο μήνας ξεκινά αρκετά ερωτικά για σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες μέχρι τις 8 Οκτωβρίου που οι συνθήκες θα είναι ιδανικές . Ο έρωτας στις αρχές του μήνα έχει να σας δώσει πολλά, μέσα από μηνύματα και ερωτικές συναντήσεις. Η Πανσέληνος στις 14 Οκτωβρίου είναι πολλά υποσχόμενη για την προσωπική σας ζωή .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ανατροπές δεν έχουν ακόμα τελειώσει στην προσωπική σας ζωή για σας του πρώτου δεκαημέρου. Ερμής και Αφροδίτη περνούν στο δεκαήμερο σας και το ερωτικό θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο. Όμως η συνάντηση τους με τον Ουρανό θα φέρει καταστάσεις ανεξέλεγκτες. Στις 7 Οκτωβρίου θα υπάρχουν συζητήσεις οι ειδήσεις που θα σας ξαφνιάσουν. Και στις 13 Οκτωβρίου οι συναισθηματικές εξελίξεις θα πάρουν μία απρόσμενη τροπή. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα και θα δυσκολευτείτε να τα διαχειριστείτε. Οι σχέσεις για κάποιους θα διαταραχτούν και θα οδηγήσουν σε απροσδόκητους χωρισμούς. Όμως ο ανατρεπτικός Ουρανός μπορεί να φέρει και σε κάποιους άλλους αιφνίδιους έρωτες με αμφίβολη διάρκεια. Πάντως η Νέα Σελήνη στις 28 Οκτωβρίου ορίζει για σας του πρώτου δεκαημέρου μια νέα σελίδα στη ζωή σας είτε αποχωρώντας από μία σχέση, είτε δημιουργώντας με αιφνίδιο τρόπο μία άλλη.

Ο μήνας είναι κομμένος και ραμμένος για την προσωπική σας ζωή σε σας που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο. Ερμής και Αφροδίτη θα συναντηθούν με τον Ποσειδώνα και ο έρωτας θα είναι παραμυθένιος. Στις 16 και 21 Οκτωβρίου. Η ερωτική σας ζωή θα είναι γεμάτη ρομαντισμό και η ερωτική σας διάθεση στα ύψη. Θα εκφραστούν πολύ όμορφα συναισθήματα και πολλοί από σας θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σας.

Ο έρωτας είναι μυστικός για σας του τρίτου δεκαημέρου. Το πάθος θα είναι έντονο, ειδικά γύρω στις 25 Οκτωβρίου. Θα νοιώσετε συναισθηματική εξάρτηση για το ταίρι σας. Η λίμπιντο χτυπάει κόκκινο και οι ερωτικές συναντήσεις θα είναι απόλυτα παθιασμένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο σκορπιό, ο έρωτας θα είναι για σας του πρώτου δεκαημέρου παθιασμένος αλλά μυστικός. Θα υπάρξουν μυστικές επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις. Τα συναισθήματα που θα βιώσετε θα ταράξουν με απρόσμενο τρόπο τον ψυχισμό σας. Με τη Νέα Σελήνη στις 28 Οκτωβρίου πολύ θα είναι αυτή που θα ρισκάρουν για να εμπλακούν σε μία μυστική σχέση.

Με το Δία να βρίσκεται πλέον ορθόδρομος στο δεκαήμερο σας έως και τις 13 έχετε τη δυνατότητα να επεκταθείτε σε κάθε τομέα που θέλετε. Γιατί όχι και στην προσωπική σας ζωή αφού σας χαρίζει απλόχερα την εύνοια του. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

Μετά τις 13 Οκτωβρίου ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε το Δία και τα δώρα του εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Ετοιμάζονται πολλά καλά για το δεκαήμερο . Η Είσοδος του Δία στο δεκαήμερο σας σηματοδοτείτε μαζί με μία Πανσέληνο στις 13 Οκτωβρίου που είναι πολλά υποσχόμενη για την ερωτική σας ζωή. Στολιστείτε, βγείτε φλερτάρετε και σας υπόσχομαι πως ο επόμενος μήνας θα σας δώσει ότι καλύτερο περιμένετε στα συναισθηματικά σας. Όμως ξεκινήστε από τώρα και μη χάνετε ευκαιρίες. Τα καλύτερα προετοιμάζονται για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περνώντας η Αφροδίτη μέσα στον τομέα των φιλικών και κοινωνικών σας επαφών μπορεί να φέρει έντονα φλερτ μέσα στον φιλικό σας κύκλο για σας του πρώτου δεκαημέρου. Γύρω στις 12 του μήνα να είστε έτοιμοι για να νοιώσετε έντονα συναισθήματα για ένα πρόσωπο που βρίσκεται μέσα στο κοινωνικό σας κύκλο. Ό έρωτας έρχεται μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και θα είναι διαφορετικός και εξιταριστικός. Καλό θα ήταν όμως να δώσετε χρόνο σε ότι προκύψει για να είστε σίγουροι αν θα έχει κιόλας τις προδιαγραφές που χρειάζονται για να αντέξει. Πάντως τα φλερτ θα είναι πολλά και γεμάτα πάθος.

Η προσωπική σας ζωή μέσα στον Οκτώβριο θα παρουσιάσει σταθερότητα για σας του δευτέρου δεκαημέρου και θα νοιώσετε πιο σίγουροι. Παρόλο που πιέζεστε και έχετε ανοιχτά μέτωπα θα έχετε τη δυνατότητα αν το θελήσετε για να περάσετε όμορφες στιγμές και να εκφράστε όλα όσα νοιώθετε απέναντι σε αγαπημένα άτομα ειδικά γύρω στις 21 Οκτωβρίου.

Όσοι ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο έχετε αρκετές έννοιες και πολλά ανοιχτά μέτωπα . Η προσωπική σας ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Στο ξεκίνημα του μήνα θα υπάρξουν αρκετά φλερτ αλλά και ερωτικές συνευρέσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Όμως γύρω στις 25 Οκτωβρίου τα πάθη κορυφώνονται και χτυπούν κόκκινο. Μην αποκλείετε τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέσα στο χώρο της εργασίας σας θα δημιουργηθούν έντονα συναισθήματα που θα σας κάνουν να νοιώσετε αμήχανα, εσείς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Γύρω στις 12 το μήνα θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε τις ισορροπίες στα συναισθήματα που θα αναπτυχθούν. Το σίγουρο είναι ότι διανύετε μία περίοδο αρκετά αισιόδοξη.

Ούτε για σας του δευτέρου δεκαημέρου η ερωτική σας ζωή είναι προτεραιότητα αυτό το μήνα. Όμως μπορείτε να έχετε καλές στιγμές. Γι όσους θέλουν να δημιουργήσουν κάποια σχέση, το κλειδί βρίσκεται μέσα στον κοινωνικό τους κύκλο. Γι αυτό δεχτείτε προσκλήσεις, βγείτε και διασκεδάστε.
Θα έχετε όμορφες και ζεστές επαφές εσείς του τρίτου δεκαημέρου ειδικά στο ξεκίνημα του Οκτωβρίου. Η Πανσέληνος στις 13 του μήνα φέρνει στη ζωή σας νέους ανθρώπους και ανοίγει νέους ορίζοντες για σας. Στις 25 του μήνα αναζωπυρώνονται συναισθήματα με πρόσωπα από το παρελθόν σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης μέσα στο φλογερό σκορπιό θα σας βάλει αυτόματα σε πιο καλή και ερωτική διάθεση εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Θα υπάρχει έντονος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα και τα φλερτ θα πολλαπλασιαστούν , αφού η γοητεία σας δε περνά απαρατήρητη. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξωτερικεύσετε πολλά από αυτά που είχατε μέσα σας. Όμως ο τρόπος που θα εκφραστείτε θα είναι σοκαριστικός. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα φέρνει νέα δεδομένα στη ζωή σας. Ακόμα κι αν δε σας φέρει τον απόλυτο έρωτα να είστε σίγουροι ότι λειτουργήσει υπέρ σας για να ανοίξετε τα φτερά σας.

Ο έρωτας για σας του δευτέρου δεκαημέρου θα είναι απόλυτα ονειρικός. Ειδικά από 15 – 22 Οκτωβρίου. Ονειρεύεστε και νοιώθετε απόλυτα ερωτευμένοι. Μπορείτε να οργανώσετε ένα ρομαντικό ταξίδι με το ταίρι σας που θα περάσετε θαυμάσια. Για κάποιους άλλους ο έρωτας θα μπορούσε να έρθει μέσα από ένα ταξίδι. Ότι κι αν συμβαίνει σημασία έχει πως ο μήνας κυλά υπέρ σας. Οι σχέσεις αποκτούν σταθερότητα.

Οι καλύτερες μέρες έρχονται για σας του τρίτου δεκαημέρου στην ερωτική σας ζωή, από τις 19 Οκτωβρίου και μετά. Και ειδικότερα στις τελευταίες μέρες του μήνα. Θα υπάρξουν συζητήσεις και εξωτερίκευση συναισθημάτων, αλλά και τρυφερές συναντήσεις. Οι σχέσεις αναζωπυρώνονται. Το κλίμα θα είναι άκρως ερωτικό και φλογερό.

Φωτογραφίες: FreePik.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ