Ζώδια: Οι μέρες από τις 18 έως και 22 Μαΐου θα χρωματιστούν από την όψη εξαγώνου του Ήλιου με τον Ποσειδώνα.

Ο Ήλιος από το σταθερό ζώδιο του Ταύρου συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και προσφέρει τα οφέλη του στο Γ΄δεκαήμερο των ζωδίων της Γης και του Νερού και φυσικά όσους έχουν εκεί προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη). 

Η ευεργετική όψη του εξαγώνου θεωρείται όψη ευκαιριών και ανάπτυξης. Ο Ήλιος από το γήινο ζώδιο του Ταύρου, σε σύνοδο με τον Δία, αγγίζει τον  Ποσειδώνα στους Ιχθύς που ενισχύει την ενόραση, το όραμα και την διαίσθηση και το αποτέλεσμα είναι απλά ονειρικό! 

Οι ευκαιρίες βρίσκονται παντού γι΄ αυτό ας δούμε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια:

Ζώδια: Οι μέρες από τις 18 έως και 22 Μαΐου θα χρωματιστούν από την όψη εξαγώνου του Ήλιου με τον Ποσειδώνα.
Ζώδια: Οι μέρες από τις 18 έως και 22 Μαΐου θα χρωματιστούν από την όψη εξαγώνου του Ήλιου με τον Ποσειδώνα.

Κριός

Οι Κριοί θα έχετε ευκαιρίες για νέες πηγές εισοδήματος, για συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Πρέπει απλά να δώσετε  σημασία στα όνειρά σας και την διαίσθησή σας και θα απολαύσετε   τύχη και οικονομική επέκταση! 

Η έμπνευση και οι ιδέες που θα έχετε θα είναι ευεργετικές για την ανάπτυξή σας. Αξιοποιήστε τις οικονομικές ευκαιρίες! 

Ταύρος

Αγαπημένοι Ταύροι η πολυαστρία στο ζώδιο σας και η όψη εξαγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα συνθέτουν ένα μαγικό μείγμα καλοτυχίας, έμπνευσης και πραγματοποίηση ονείρων. 

Η προσωπική σας εξέλιξη και η επιτυχία στα προσωπικά σας ζητήματα, σας ανοίγουν νέους ορίζοντες. Οι ευκαιρίες για σας θα εμφανιστούν μέσα από νέους ανθρώπους που θα γνωρίσετε, μέσα από κοινωνικά δίκτυα και από ομάδες. 

Ευκαιρία για νέα ξεκινήματα και καινοτόμα σχέδια. Να είστε ανοιχτοί και θετικοί και να ξεκινήσετε νέα σχέδια! Τα σχέδια και τα όνειρά σας υλοποιούνται!

Δίδυμοι

Προστατευμένοι και ευνοημένοι είστε αγαπημένοι Δίδυμοι με αυτή την όψη. Έχετε δυνατή διαίσθηση και μια ιδέα που ίσως έρθει αυτές τις μέρες θα είναι για σας μεγάλη τύχη και ευκαιρία να εξελιχθείτε τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. 

Οι συζητήσεις που κάνετε είναι εποικοδομητικές και θα απογειώσουν την επαγγελματική σας καριέρα. Αφουγκραστείτε πιο εσωτερικά όλη αυτή την ενέργεια!

Ζώδια: Οι μέρες από τις 18 έως και 22 Μαΐου θα χρωματιστούν από την όψη εξαγώνου του Ήλιου με τον Ποσειδώνα.

Καρκίνος 

Μια όψη τύχης που αγγίζει την κοινωνική σας ζωή, την εικόνα σας στα κοινωνικά δίκτυα και σας βοηθάει να αναδείξετε τον καλύτερό σας εαυτό. 

Φίλοι και ομάδες, νέοι ενδιαφέροντες άνθρωποι θα σας εμπνεύσουν και θα σας δώσουν νέα ερεθίσματα και ιδέες. 

Νέα ξεκινήματα σε θέματα σπουδών ή εξελικτικών σεμιναρίων ευνοούνται ιδιαίτερα. Αφεθείτε στην ευεργετική όψη αυτή για να λάβετε τα δώρα σας!

Λέων

Είναι επαγγελματικές οι ευκαιρίες που θα σας χαρίσει αυτή η όψη αγαπημένοι Λέοντες.

 Είναι μια ανανεωτική περίοδος για σας και οι ιδέες που θα συλλάβετε ή μια έμπνευση που θα έχετε θα σας οδηγήσει σε νέες προοπτικές που θα αυξήσουν τα οικονομικά σας. 

Είναι μέρες που θα λάμψετε και θα απολαύσετε οφέλη από την κοινωνική σας εικόνα. 

Παρθένος

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας είναι πηγή ευκαιριών που θα σας δώσουν ιδέες και θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε σχέδια. 

Ευνοούνται πολύ οι σπουδές σας και όσα κάνετε για την πνευματική σας ανάπτυξη. Επίσης ευνοούνται τα ταξίδια και η επιμόρφωση καθώς και οι συνεργασίες με το εξωτερικό. 

Αν έχετε νομικές υποθέσεις αυτές τις μέρες, έχετε την την ευκαιρία να τις διευθετήσετε. Αγαπημένα σας πρόσωπα αποτελούν πηγή έμπνευσης για σας!

Ζώδια: Οι μέρες από τις 18 έως και 22 Μαΐου θα χρωματιστούν από την όψη εξαγώνου του Ήλιου με τον Ποσειδώνα.

Ζυγός

Η τυχερή αυτή όψη αγγίζει τα προσωπικά σας και τα οικονομικά σας και λειτουργεί ευεργετικά για σας αγαπημένοι Ζυγοί. 

Αν περιμένετε οικονομικές απολαβές ή έχετε οικονομικές εκκρεμότητες οι μέρες είναι ιδανικές για να διευθετηθούν. Ιδανικές μέρες αν θέλετε να πουλήσετε κάτι. 

Η ψυχολογία σας ευνοείται και η αυτοπεποίθησή σας τονώνεται. Έχετε ερωτική διάθεση γι αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν!

Σκορπιός  

Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είστε αγαπημένοι Σκορπιοί από την όψη αυτή και οι σχέσεις και συνεργασίες σας, σας απογειώνουν. Νέες γνωριμίες που θα κάνετε αυτές τις μέρες θα είναι πολύ καλές. 

Η δουλειά που έχετε κάνει όλο το τελευταίο διάστημα αναγνωρίζεται και έλκετε τις ευκαιρίες. Θα είστε δημιουργικοί και οι νέοι άνθρωποι που θα συναντήσετε θα σας ανανεώσουν. Θα έχετε έμπνευση και φρέσκιες ιδέες!

Τοξότης 

Η αυτοφροντίδα και η ανανέωσή σας θα τονωθούν αυτές τις μέρες. Βελτιώνεται η καθημερινότητα σας και η διάθεσή σας και επιθυμείτε να γίνετε ακόμα καλύτεροι. 

Θα ασχοληθείτε με την βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σας. Η αισιοδοξία και η έμπνευση θα σας οδηγήσουν στους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας στηρίξουν σε αυτή σας την προσπάθεια ή σε κάποια θεραπευτική αγωγή. Η οικογένειά σας, σας στηρίζει και σας δίνει δύναμη!

Ζώδια: Οι μέρες από τις 18 έως και 22 Μαΐου θα χρωματιστούν από την όψη εξαγώνου του Ήλιου με τον Ποσειδώνα.

Αιγόκερως 

Για σας αυτή η όψη λειτουργεί σαν ένα μικρό θαύμα. Θα απολαύσετε τα οφέλη της που θα είναι πολλαπλά. Θα είστε δημιουργικοί με μεγάλη ερωτική διάθεση και πολλές ιδέες. 

Έχετε ευκαιρία για ταξίδια ή για εξόδους που θα περάσετε πολύ καλά. Η τύχη, ο ερωτισμός και η χαρά θα φωτίσουν τις μέρες σας και θα βιώσετε μοναδικές στιγμές. 

Απολαύστε τα συμπαντικά δώρα και εκμεταλλευτείτε την εύνοια στον έρωτα και στα τυχερά παιχνίδια! 

Υδροχόος 

Η ευκαιρία θα έρθει σε σας μέσα από τα ακίνητα ή το σπίτι σας. Μπορεί και η οικογένειά σας να σας στηρίξει και να σας δώσει ιδέες ή λύσεις. 

Ευνοούνται αγοραπωλησίες και ανανεώσεις στο σπίτι σας. Στα οικονομικά σας θα βιώσετε επίσης την εύνοια. 

Οι μέρες αυτές θα τονώσουν την αυτοεκτίμησή σας και την αυτοπεποίθησή σας. Ασχολείστε με το παρελθόν σας και το τακτοποιείτε. 

Ιχθύες

Οι συνθήκες εργασίας και ζωής σας βελτιώνονται. Ο κοινωνικός, οικογενειακός και φιλικός σας κύκλος σας στηρίζει. Μετακινείστε συνέχεια και οργανώνετε ταξίδια που θέλετε να κάνετε. 

Κατάλληλες μέρες αν θέλετε να ξεκινήσετε σεμινάρια, νέα εκπαίδευση ή συζητήσεις για νέα σχέδια. 

Θετικές ειδήσεις θα λάβετε που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Θα ακούσετε νέες ιδέες που θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σας. 

Πηγή: christosarchos

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ